VIRAL

Γυμναστήμιο "έσπασε" την καραντίνα για χάρη της Jennifer Lopez [εικόνες]

Πολλά αρνητικά σχόλια δέχεται το ζεύγος Jennifer Lopez και Alex Rodriguez, μετά από τη δημοσίευση φωτογραφιών που τους δείχνουν να αψηφούν τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας για τον κορωνοϊό και να πηγαίνουν σε γνωστό γυμναστήριο στο Μαϊάμι.

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός, μαζί με τον αρραβωνιαστικό της και διάσημο πρώην αθλητή του μπέιζμπολ Alex Rodriguez, εδώ και μέρες είναι σε καραντίνα στην έπαυλή τους στο Μαϊάμι, μαζί με τα 4 παιδιά τους (και οι δυο έχουν παιδιά από προηγούμενους γάμους).


Όμως οι παπαράτσι τους εντόπισαν να βγαίνουν από γνωστό γυμναστήριο του Μαϊάμι, το οποίο φυσικά έχει κλείσει τις πόρτες του εξαιτίας της καραντίνας του κορωνοϊού, αλλά φαίνεται πως έκανε μια εξαίρεση για τους VIP πελάτες του και άνοιξε αποκλειστικά για τους Lopez και Rodriguez,


Οι φωτογραφίες τώρα κάνουν το γύρο του κόσμου και τα social media έχουν γεμίσει με ειρωνικά και αρνητικά σχόλια για το πως οι... celebrities και οι πάμπλουτοι του πλανήτη θεωρούν πως μπορούν να αποφεύγουν τα μέτρα που έχουν επιβληθεί σε όλους εξαιτίας του κορωνοϊού.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!