VIRAL

Δεν φαντάζεστε πόσα συμπληρώματα παίρνει κάθε μέρα η Naomi [βίντεο]

Τον ερχόμενο Μάιο, το διάσημο μοντέλο Naomi Campbell θα γίνει 50 ετών και είναι γεγονός πως η "μαύρη γαζέλα" της παγκόσμιας μόδας, που ως μοντέλο μεσουρανούσε στα 90s μοιάζει να παραμένει αγέραστη.

Επίσης, είναι γεγονός πως η Naomi, εκτός από το να φροντίζει να παραμένει καλλίγραμμη, φροντίζει πολύ να παραμένει υγιής και μάλιστα η ίδια έχει αποκαλύψει πως είναι μικροβιοφοβική.


Έτσι, κατά καιρούς, έχουν γίνει viral, τα βίντεο που έδειχναν το πόσο υπερβολικά φοβόταν και καθάριζε τα πάντα γύρω της σε κάθε πτήση στην οποία έμπαινε, ενώ πρόσφατα μας έδειξε πως για να πετάξει από Λονδίνο για Νέα Υόρκη, φόρεσε ολόκληρη στολή λόγω κορωνοϊού.


Είναι λοιπόν, βέβαιο, πως η Naomi φροντίζει τον εαυτό της και με το παραπάνω και ειδικά τώρα που φοβάται λόγω της πανδημίας, το διάσημο μοντέλο ανέβασε στο YouTube ένα βίντεο που δείχνει τα συμπληρώματα διατροφής που παίρνει κάθε πρωί για να τονώσει το ανοσοποιητικό της και μείναμε άφωνοι!


Η Naomi συνολικά κάθε μέρα, καταναλώνει σχεδόν 30 διαφορετικά συμπληρώματα διατροφής: από σκόνες πράσινης φυτικής πρωτεΐνης μέχρι βιταμίνες.


Από το σπίτι της στη Νέα Υόρκη, η Naomi μας έδειξε πως ξεκινά τη μέρα της πίνοντας γάλα αμυγδάλου, που το έχει ανακατέψει με σκόνη κακάο, αλλά και σκόνες μάτσα, κολλαγόνου, αγκινάρας,  πράσινης πρωτεΐνης και μορίνγκα. Στο ίδιο μείγμα προσθέτει ρόδι, βιταμίνη C, σκόνη μπαομπάμπ ( το super food από το αφρικανικό δέντρο αδανσονία), μια μπανάνα και λίγο πάγο και το πίνει ως smoothie.


Όμως δεν σταματά εκεί, αλλά συνεχίζει με το να καταναλώνει και άλλα συμπληρώματα διατροφής όπως σκόνη από το βότανο Goldenseal, που θεωρείται πως τονώνει το ανοσοποιητικό, κάψουλες υγρής βιταμίνης C, προβιοτικά, συμπλήρωμα ψευδαργύρου, βιταμίνης D, σπόρους παπάγια και πολυβιταμίνες σε ταμπλέτες!


Κοινώς κάθε πρωί το μοντέλο, καταναλώνει σχεδόν τα περισσότερα από τα superfoods που βρίσκει κανείς στην αγορά!


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!