MEN'S GUIDE

Ο Λιάγκας έχασε κιλά και έγινε fit με διατροφή και ένα νέο σπορ - χόμπι

Άπαντες οι ειδικοί σε θέματα απώλειας κιλών θα συμφωνήσουν πως ο μόνος τρόπος για να χάσει κανείς κιλά με υγιή τρόπο και να καταφέρει να κρατήσει σε σωστό επίπεδο το σωματικό βάρος του, είναι ο συνδυασμός μιας ισορροπημένης διατροφής, χωρίς υπερβολές στις θερμίδες και η άθληση.

Και αυτό έκανε και ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας, που πλέον είναι εμφανέστατα πιο αδύνατος και fit, έχοντας βελτιώσει πολύ την εξωτερική εμφάνισή του τους τελευταίους μήνες.


Ο ίδιος είχε κάνει γνωστό πριν από το καλοκαίρι πως έχει μπει και σε πρόγραμμα διατροφής και έτσι κατάφερε να χάσει αρκετό βάρος.

 


Και όλο το καλοκαίρι είδαμε πως τίμησε δεόντως το κολύμπι στην Τήνο, στους Παξούς, στον Πόρο και σε άλλα σημεία όπου πέρασε τις διακοπές του.


Τώρα, δε που επέστρεψε στην Αθήνα και στις τηλεοπτικές υποχρεώσεις του, φρόντισε να υιοθετήσει ένα νέο σπορ ως χόμπι προκειμένου να αθλείται.

Έτσι πλέον παίζει τένις.

Μία προπόνηση τένις, θεωρείται ένα πλήρες workout ενώ τα οφέλη που προασφέρει το εν λόγω άθλημα είναι πολλά!

Το τένις βελτιώνει την καρδιακή λειτουργία, γυμνάζει όλο το σώμα και είναι και διασκεδαστικό. Επίσης, σύμφωνα με έρευνες το τένις μειώνει τον κίνδυνο από καρδιαγγειακές παθήσεις και γενικότερα, τη θνησιμότητα.

Είναι μια γυμναστική λοιπόν, που θα σε βοηθήσει να γυμνάσεις όλες τις μυϊκές ομάδες και να αποκτήσεις ευλυγισία κι ελαστικότητα. Ακόμη, η συνεχής κίνηση σε συνδυασμό με τα δυνατά χτυπήματα θα βελτιώσουν την εκρηκτικότητά σου και τα αντανακλαστικά σου, ενώ είναι τόσο διασκεδαστικό, που πραγματικά θα τονώσει την ψυχολογία σου.

Για να πετύχει όμως, πρέπει να γίνει σωστά. Αυτό πρακτικά, σημαίνει δύο με τρεις προπονήσεις εβδομαδιαίως και με την υπόσχεση, πως θα γυμνάζεις και τις δύο πλευρές εξίσου.

Αυτό το λέμε γιατί, το τένις γυμνάζει περισσότερο τη δυνατή σου πλευρά, την πλευρά δηλαδή, που κρατάς τη ρακέτα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!