VIRAL

Άστραψε και βρόντηξε ο Τσαρουχάς για το "καθίστε φρόνιμα" του Φασουλή

Με μια απίστευτη ατάκα - καρφί, ο Πασχάλης Τσαρουχάς, μέσω social media, έδειξε δημόσια, τον αποτροπιασμό του για μια ατάκα που είπε τηλεοπτικά ο Σταμάτης Φασουλής και παράλληλα έδειξε πως είναι αποφασισμένος να στηρίξει όσους επιλέγουν να κάνουν καταγγελίες για λεκτική, σωματική και σεξουαλική βία στο χώρο του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες ο γνωστός σκηνοθέτης Σταμάτης Φασουλής, εμφανίστηκε σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, όπου σχολιάζοντας τις καταγγελίες στο χώρο του θεάτρου ακούστηκε, μεταξύ άλλων, να λέει: «Κατηγορούν, καταδικάζουν άλλες φορές υπερασπίζονται. Καθίστε φρόνιμα! Και τουλάχιστον εμείς στο συνάφι. Ας κατεβάσουμε τους τόνους και ας αφήσουμε τη Δικαιοσύνη ή τα θύματα να μιλήσουν».


Αυτό το "καθίστε φρόνιμα" προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις και τώρα ο Πασχάλης Τσαρουχάς, που είναι και  πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ), ανέβασε στο Instagram μια ατάκα του, ως απάντηση σε όσους θεωρούν πως δικαιολογείται η εκμετάλλευση μια θέσης ισχύος για την άσκηση κάθε μορφής βίας.


«Κάνουμε θέατρο για την ψυχή μας. Όχι για την ψ**η μας. Κανείς μη καθίσει φρόνιμα» έγραψε ο Πασχάλης Τσαρουχάς.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!