VIRAL

Σάλο προκάλεσε ο Βρετανός ηθοποιός Laurence Fox με ένα tweet του

O 42χρονος Βρετανός ηθοποιός, συγγραφέας και μουσικός Laurence Fox, που έχει εμφανιστεί σε γνωστά φίλμ όπως τα Elizabeth και Gosford Park, κατάφερε να προκαλέσει οργισμένες αντιδράσεις με μια ανάρτηση που έκανε στο twitter για το πως ο ίδιος αψηφά τα μέτρα κατά της πανδημίας του κορωνοϊού.

Καθώς η χώρα του, η Βρετανία, ετοιμάζεται να ξεκινήσει τον εμβολιασμό του πληθυσμού με το νέο εμβόλιο της Pfizer κατά του κορωνοϊού και ενώ οι επιστήμονες τονίζουν πως τα απαγορευτικά μέτρα δεν πρέπει να χαλαρώσουν ακόμα και αν ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί, ο ηθοποιός ανέβασε το ακόλουθο μήνυμα στο twitter προκαλώντας σάλο.


«Μόλις είχα γεύμα με μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων και αγκαλιαστήκαμε, φάγαμε και μιλήσαμε για τα δικαιώματά μας. Ήταν υπέροχα. Ποτέ δεν θα το πάρετε αυτό από τους ανθρώπους. Μείνετε έξω. Προστατέψτε τα δικαιώματά σας. Εάν το NHS δεν μπορεί να αντεπεξέλθει, τότε το NHS δεν είναι κατάλληλο γι’ αυτόν τον σκοπό. Η συμμόρφωση είναι βία», έγραψε ο Fox κατηγορώντας ευθέως το Εθνικό Σύστημα Υγείας (NHS) της χώρας του για ελλείψεις. 


Η ανάρτησή του βρήκε πολλούς ένθερμους υποστηρικτές, αλλά προκάλεσε και οργισμένες αντιδράσεις.


Η πιο αποστομωτική απάντηση όμως, ήρθε από μια νοσοκόμα  η οποία έκανε μια ανάρτηση στην οποία φαίνεται το πρόσωπό της να είναι παραμορφωμένο από τη πολύωρη και αδιάκοπη χρήση μάσκας, και στη λεζάντα έγραψε: «Μόλις κράτησα το χέρι ενός ανθρώπου που πέθανε μόνος του, χωρίς την οικογένεια ή τα αγαπημένα του πρόσωπα δίπλα του. Χαίρομαι που απόλαυσες το γεύμα σου».


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!