VIRAL

Σάλο προκαλεί ο Elon Musk με το tweet του για τα rapid τεστ κορωνοϊού

Ο μεγιστάνας της Tesla και πασίγνωστος επιχειρηματίας Elon Musk, που στο παρελθόν διατηρούσε δεσμό με την σταρ Amber Heard και τώρα είναι ζευγάρι και έχει αποκτήσει παιδί με την τραγουδίστρια Grimes, κατάφερε να προκαλέσει μεγάλο σάλο με ένα μήνυμα που έγραψε στο twitter για τη νόσο Covid-19.

O 49χρονος επιχειρηματίας, από την αρχή της πανδημίας του κορωνοϊού, είχε εκφράσει δημόσια τις αμφιβολίες του για τη σοβαρότητα της νόσου και για την αναγκαιότητα λήψης αυστηρών μέτρων κατά της διασποράς του ιού.


Και τώρα με μια νέα ανάρτησή του στο twitter αποκάλυψε πως ο ίδιος έκανε 4 rapid tests μέσα σε μια μέρα και πως τα δύο από αυτά βγήκαν θετικά και τα δύο αρνητικά!


«Κάτι υπερβολικά ψευδές συμβαίνει. Έκανα 4 τεστ σήμερα για Covid και τα δύο βγήκα θετικά και τα δύο αρνητικά. Το ίδιο μηχάνημα, το ίδιο τεστ, η ίδια νοσοκόμα» έγραψε και ανέφερε πως έκανε τα rapid test αντιγόνων BD Veritor.


Αμέσως προκάλεσε χιλιάδες σχόλια και ο ίδιος στην πορεία απάντησε πως έκανε τα τεστ γιατί εμφάνισε συμπτώματα κρυολογήματος ενώ είπε πως μέσα στις επόμενες 24 ώρες θα έχει τα αποτελέσματα και από τα PCR τεστ (μοριακά τεστ) που έκανε σε πολλά και διαφορετικά εργαστήρια 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!