VIRAL

Ο Σπύρος Πώρος έγινε έξαλλος με όσα είδε στο GNTM

Ο διάσημος φωτογράφος Σπύρος Πώρος, που υπήρξε και ο ίδιος μοντέλο στις αρχές της καριέρας του, μάλλον θύμωσε πολύ με τα όσα είδε στο τελευταίο επεισόδιο του GNTM.

Στο νέο κύκλο του τηλεοπτικού σόου, όπου πλέον συμμετέχουν και άντρες, όλοι οι διαγωνιζόμενοι που μόλις μπήκαν στο σπίτι του GNTM, κλήθηκαν να ποζάρουν ολόγυμνοι, σε μια από τις πρώτες δοκιμασίες της νέας σεζόν.


Και ο φωτογράφος Σπύρος Πώρος, βρήκε απαράδεκτα τα όσα είδε στην tv και δεν μάσησε τα λόγια του ξεσπώντας με μια ανάρτηση στο Facebook που αμέσως έγινε viral.


«Το να γδύνεις και να ταπεινώνεις δεκαοχτάχρονα παιδιά,( που πηγαίνουν με το όνειρο να γίνουν μοντέλα), με τον τρόπο που τα χειρίζεσαι και που δεν είναι καν σίγουρο ότι θα ακολουθήσουν αυτή τη δουλειά, και επίσης το να δίνεις λανθασμένη εντύπωση ότι το γυμνό είναι αναγκαίο κομμάτι της δουλειάς, είναι τουλάχιστον ανήθικο. Κάποιος θα πρέπει να βάλει φρένο στον κατήφορο της τηλεόρασης.» έγραψε συγκεντρώνοντας πολλά likes. ενώ η ανάρτησή του σχολιάστηκε σήμερα πολύ σε πρωινές τηλεοπτικές εκπομπές.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!