VIRAL

Ακόμα και celebrities διασπείρουν τη θεωρία συνωμοσίας για τις κεραίες 5G

Η πανδημία του κορωνοϊού, στάθηκε αφορμή να ξεκινήσουν πολλές... θεωρίες συνωμοσίας για το τι προκάλεσε το φονικό ιό, όμως μια από αυτές τις θεωρίες που συνδέει τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας 5G με τον κορωνοϊό, έχει αρχίσει να απλώνεται ως... πανδημία στα social media, αφού ακόμα και celebrities τη διασπείρουν.

Ο χολιγουντιανός σταρ Woody Harrelson, και η διάσημη τραγουδίστρια Μ.Ι.Α. φιγουράρουν στη λίστα με τους celebrities που φρόντισαν να διασπείρουν την παράλογη θεωρία.


Από τη μεριά τους οι εταιρίες κινητής τηλεφωνίας αρνούνται κατηγορηματικά πως υπάρχει οποιαδήποτε σύνδεση του κορωνοϊού με την τεχνολογία 5G και απειλούν πως θα πάρουν σοβαρά μέτρα ενάντια όσων διασπείρουν τη θεωρία.


Ο ηθοποιός Woody Harrelson, φάνηκε να συμμορφώθηκε μετά τις σχετικές απειλές και πλέον έχει διαγράψει τις δυο σχετικές αναρτήσεις που είχε κάνει μέσω Instagram και τις είχε μοιραστεί με τους πάνω από 2 εκατομμύρια followers του: η μία εξ αυτών είχε ένα βίντεο που έδειχνε Κινέζους διαδηλωτές να προσπαθούν να καταστρέψουν κεραίες κινητής τηλεφωνίας 5G και στο άλλο ποστ έλεγε πως ο ίδιος δεν συμμερίζεται απόλυτα τη θεωρία αλλά τη βρίσκει πολύ ενδιαφέρουσα.


Ωστόσο άλλοι καλλιτέχνες, όπως η M.I.A.  συνεχίζουν να βομβαρδίζουν τα social media  με αναρτήσεις που σχετίζονται με αυτή τη θεωρία συνωμοσίας.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!