VIRAL

H Aniston είπε πως επειδή είναι αγοραφοβική δεν την ενοχλεί η καραντίνα

Άβαφη, ατημέλητη και με γυαλιά οράσεως, εμφανίστηκε η χολιγουντιανή σταρ Jennifer Aniston, στην on line εκπομπή του καλού της φίλου και παρουσιαστή Jimmy Kimmel.

O Kimmel, όπως και άλλοι διάσημοι τηλεπαρουσιαστές, συνεχίζουν τα σόου τους από το σπίτι τους, μέσω Διαδικτύου, κάνοντας βιντεοκλήσεις με διάσημους φίλους τους.


Και η Aniston, συνομίλησε μαζί του και αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως δεν... ζορίζεται πολύ με την καραντίνα, αφού ούτως ή άλλως, είναι αγοραφοβική.

«Κλείνω τρεις εβδομάδες, μιας και έχω αγοραφοβία, δεν δυσκολεύτηκα και πολύ να μείνω μέσα. Πιο πολύ δυσκολεύομαι να βλέπω ειδήσεις και να χωνεύω όσα συμβαίνουν εκεί έξω. Κυρίως διαβάζω το πρωί και μια φορά το απόγευμα γιατί ουσιαστικά ανακυκλώνεται το ίδιο θέμα». 

Και όχι μόνο! Η Jen βρήκε χαρά στα απλά πράγματα, την οργάνωση και τις δουλειές του σπιτιού ενώ αποκάλυψε την αγαπημένη της δραστηριότητα αυτή τη στιγμή.

«Το να πλένω τα πιάτα είναι το καλύτερό μου, όχι μόνο επειδή πλένω τα πιάτα αλλά γιατί ταυτόχρονα πλένω και τα χέρια μου. Και οργανώνω πράγματα, την πρώτη εβδομάδα έκανα σαν τρελή αλλά κατάλαβα πως θα μείνουμε αρκετά μέσα και δεν θα έχω τι να κάνω, οπότε σταμάτησα». 

Στο βίντεο , η Aniston παραδέχεται ότι παραγγέλνει πράγματα από το Internet αλλά κάποιο λάθος έκανε και κατέληξε με μια ζωγραφιά ενός βατράχου που παίζει γκλοφ!

 

 

Παράλληλα η Aniston έκανε έκπληξη σε μια νοσοκόμα

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!