VIRAL

To "πιο όμορφο κορίτσι στον κόσμο" από τη Νιγηρία ξεκινά διεθνή καριέρα μοντέλου

Ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις 5 ετών που ζει στη Νιγηρία, κατάφερε να γίνει αρχικά γνωστό μέσω social media, και να της χαρίσουν τον τίτλο του "πιο όμορφου κοριτσιού στον κόσμο" και τώρα, λίγους μήνες μετά ξεκινά διεθνή καριέρα ως μοντέλο.

Το 2018, η μικρούλα Jare έκλεψε καρδιές, όταν η μητέρα της ανέβασε στο Instagram μια σειρά από πόζες της μικρής μαζί με τις, εξίσου όμορφες, αδελφές της.


Όμως η μικρή Jare (η μικρότερη από τα τρία αδέλφια) ήταν αυτή που μάγεψε τους πάντες και ειδικά οι πόζες της στις οποίες κοιτά το φακό έγιναν viral.


Και τώρα, οι πόζες της μικρής κάνουν  ξανά το γύρο του κόσμου, αφού η Jare, μετά τη φήμη που απέκτησε, κατάφερε να κλείσει το πρώτο μεγάλο της συμβόλαιο ως μοντέλο και ξεκινά διεθνή καριέρα.


Συγκεκριμένα η μικρούλα, επιλέχθηκε πρόσφατα από το γνωστό, διεθνή οίκο μόδας για παιδιά "Princess Ford", να είναι το κεντρικό πρόσωπο στη νέα καμπάνια του fashion brand (ήδη είχε ποζάρει για αυτό το brand και το 2018) και πλέον, πολλοί προβλέπουν πως η μικρή από τη Νιγηρία ξεκινά μια λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ και ίσως γίνει το νέο ανερχόμενο top model στη παγκόσμια βιομηχανία της μόδας, ενώ κάποιοι ήδη κάνουν λόφο για τη "νέα Naomi Campbell"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princessford Atelier (@princessford_) on Aug 22, 2018 at 1:42pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!