VIRAL

Η Έλενα Τοπαλίδου ξεσπά κατά όσων σχολίασαν κάτι που έκανε στο γάμο της

Με θρησκευτικό γάμο παντρεύτηκαν την περασμένη Τρίτη (12/12) ο ηθοποιός Νίκος Κουρής και η επίσης ηθοποιός και πρωταγωνίστρια στη σειρά "Οι Πανθέοι" Έλενα Τοπαλίδου, επισφραγίζοντας έτσι τα 18 χρόνια κοινής τους πορείας τους.

Όμως μια κίνηση που έκανε η Έλενα μέσα στην εκκλησία προκάλεσε πολλά σχόλια και έγινε viral!


H ίδια μάλιστα φάνηκε αρχικά να απορεί για την διάσταση που πήρε το όλο θέμα, αλλά στην πορεία μάλλον εκνευρίστηκε με κάποια σχόλια που εισέπραξε.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, όταν ο ιερέας είπε "η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα", η Έλενα Τοπαλίδου σήκωσε το πόδι της προς τα πίσω κι έκανε μια κίνηση σαν χορευτική πιρουέτα.

Η κίνησή της αυτή προκάλεσε αντιδράσεις στα social media, αλλά και στις πρωινές εκπομπές, με αρκετούς να κάνουν λόγο για ασέβεια της ηθοποιού μέσα στην Εκκλησία.

Η Έλενα Τοπαλίδου το πρωί της Δευτέρας θέλησε να δώσει τέλος στα όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν, τονίζοντας μέσα από ανάρτησή της στο Instagram: "Και τέλος… Αυτό δεν λέγεται πιρρουετα ούτε Αρραμπεσκ ούτε τρία πουλάκια κάθονται. Λέγεται: ΣΗΚΩΝΩ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ! Και ηταν ωραιαααααα!!!!!!!!!!!!!! Ήταν ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Αντε γιατί έχω και μαθητές !!!!!!!"

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!