GOSSIP

Δείτε πλάνα από το γάμο των Κουρή - Τοπαλίδου [βίντεο]

Η πρωταγωνίστρια της σειράς "Πανθέοι" Έλενα Τοπαλίδου και ο συνάδελφός της και επίσης διάσημος ηθοποιός Νίκος Κουρής ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου.

Το ζευγάρι, που μετρά 18 χρόνια κοινού βίου έκανε τον γάμο του χθες 12 Δεκεμβρίου στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου -  Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου.

Την ηθοποιό και χορεύτρια συνόδευσε στην εκκλησία ο γιος τους, Πέτρος.

Οι καλεσμένοι κατέγραψαν με τα κινητά τους στιγμές από τον γάμο, τις οποίες αναδημοσίευσαν οι νιόπαντροι στα social media. Μια από αυτές, εντός της εκκλησίας, δείχνει την κίνηση της Έλενας Τοπαλίδου μέσα στην εκκλησία, τη στιγμή που ακούστηκε το «η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα». Αντί να πατήσει το πόδι του συζύγου της, το σήκωσε σαν μπαλαρίνα και το τοποθέτησε πίσω του, αιφνιδιάζοντας όσους παρακολουθούσαν το μυστήριο.

Ακολούθησε γλέντι, με πολύ χορό και κέφι. Η Έλενα Τοπαλίδου έβγαλε το λευκό νυφικό της με το βαθύ ντεκολτέ και φόρεσε ένα μπλε σατέν φόρεμα. Η έκπληξη της βραδιάς, ήταν το τανγκό με τον γιο της.

«Κάθε μέρα έχουμε πολλά πράγματα να κάνουμε. Δεν είχαμε τι να κάνουμε στις 12 Δεκεμβρίου και είπαμε δεν παντρευόμαστε;» είχε δηλώσει σε συνέντευξη η Έλενα Τοπαλίδου και είχε πει σχετικά με το νυφικό της: «Ο Νίκος Κουρής μου ετοίμασε το νυφικό. Δεν θα πω λεπτομέρειες. Υπάρχουν πράγματα στον Νίκο που με εκπλήσσουν ακόμη».

Δείτε βίντεο

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!