VIRAL

"Κράζουν" την Emily Ratajkowski για τις σέξι πόζες της πλάι στο γιο της

Το μοντέλο και επιχειρηματίας Emily Ratajkowski είναι αναμφίβολα μια από τις πιο σέξι γυναίκες στον κόσμο και μια από τις πιο δραστήριες και με επιρροή περσόνες στα social media, σύμφωνα με το Forbes και το Time, αλλά η τελευταία ανάρτησή της στο Instagram έχει προκαλέσει βροχή από αρνητικά σχόλια.

H 32χρονη καλλονή εδώ και λίγες μέρες δεν έχει κάνει καμιά νέα ανάρτηση καθώς συνεχίζει να εισπράττει επικριτικά σχόλια για την ανάρτηση που έκανε για τα γενέθλια του γιου της.


Θυμίζουμε πως το μοντέλο πέρυσι χώρισε με τον Sebastian Bear-McClard, με τον  οποίο έχει αποκτήσει ένα γιο, τον Sylvester Apollo Bear και πλέον συχνά ακούγονται πολλές φήμες πως έχει βρει νέο σύντροφο.


Η ίδια ωστόσο, επέλεξε να δείξει σε όλους πως γιόρτασε μόνη της τα γενέθλιά του γιου της, ο οποίος στις 8 Μαρτίου έγινε δύο ετών!

 

Η Emily ανέβασε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο από τα γενέθλια σχολιάζοντας μόνο πως δεν περιγράφεται το πόσο ευγνώμων νοιώθει.

 


Όμως το γεγονός πως η ίδια φρόντισε να ανεβάσει πολλές πόζες στις οποίες επιδεικνύει το σέξι outfit που επέλεξε να φορέσει στα γενέθλια του 2χρονου γιου της, έχει προκαλέσει μεγάλο χαμό.


Πολλοί, ναι μεν παραδέχονται πως η Emily δείχνει σέξι και όμορφη, αλλά βρίσκουν απαράδεκτο, ένα αγοράκι, να πρέπει στο μέλλον να δει πως η μάνα του πόζαρε πλάι του τόσο... σέξι και να εισπράττει πιθανά άσχημα σχόλια για τη μητέρα του.

Άλλοι πάλι σχολιάζουν πως και οι δικές τους μανάδες φορούσαν μίνι στα γενέθλιά τους και δεν τους νοιάζει...

 


Η ίδια, δεν έχει απαντήσει, αλλά φροντίζει να απέχει για λίγο από το Instagram όπου μετρά πάνω από 30 εκατομμύρια followers.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!