VIRAL

O Snik με τον... τρόπο του ζήτησε συγγνώμη από την Παπαρίζου [βίντεο]

Στην περσινή τελετή απονομής των βραβείων MAD VMAs ο διαπληκτισμός και τα βίαια επεισόδια που είχαν ξεσπάσει ανάμεσα στους Έλληνες τράπερ Snik και Light και τις ομάδες τους, είχαν προκαλέσει τον τρόμο στην Έλενα Παπαρίζου, που ήταν παρούσα και τώρα, σχεδόν ένα χρόνο αργότερα, ο Snik, μάλλον θέλησε να ζητήσει μια συγγνώμη και το έκανε με ένα... δικό του έμμεσο τρόπο.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες μέρες, ακούστηκαν πως οι Snik και Light θα αποκλειστούν από τη φετινή τελετή απονομής των βραβείων MAD VMAs εξαιτίας των έκτροπων που συνέβησαν πέρυσι και προκάλεσαν μεγάλη δημόσια κατακραυγή.


Και τώρα είδαμε σε βίντεο που έγιναν viral στο TikTok και άλλα social media, πως ο Snik, πήγε στα μπουζούκια και συγκεκριμένα βρέθηκε στα πρώτα τραπέζια στο κέντρο όπου τραγουδά η Έλενα Παπαρίζου.


Συγκεκριμένα την ώρα που η Έλενα έκανε ένα ντουέτο επί σκηνής με το Γιώργο Σαμπάνη, ο τράπερ πετούσε πανέρια με λουλούδια στους τραγουδιστές, ενώ κάμερες κινητών τον κατέγραψαν  να κάνει νοήματα στην Έλενα ότι όλα είναι καλά, ζητώντας έτσι μία άτυπη συγνώμη για όσα συνέβησαν. 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!