GOSSIP

Οι Snik και Light αποκλείστηκαν από τα Βραβεία MAD

Εκτός του line-up των καλλιτεχνών που θα εμφανιστούν στη φετινή 20η διοργάνωση των MAD VMA φαίνεται πως έχουν τεθεί ο Snik και ο Light, μετά τα περσινά έκτροπα που έκαναν οι δυο τράπερ και οι ομάδες τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Μαρίνου Βυθούλκα στο Breakfast@Star, οι δύο επιτυχημένοι τράπερς θα απουσιάζουν από τα μουσικά βραβεία.

Όπως είναι λογικό, η αιτία που τόσο ο Snik όσο και ο Light βρέθηκαν εκτός της μουσικής διοργάνωσης είναι ο έντονος περσινός τους διαπληκτισμός, ο οποίος κατέληξε σε ξυλοδαρμό και προκάλεσε την κατακραυγή όλων των παρευρισκόμενων καλλιτεχνών. Ερωτηματικό παραμένει εάν οι δύο τράπερς θα συμπεριληφθούν στις υποψηφιότητες των βραβείων.

Στο ίδιο ρεπορτάζ ο Μαρίνος Βυθούλκας αναφέρεται και στην Ελένη Φουρέιρα, η οποία δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα κάνει το comeback της στη σκηνή των μουσικών βραβείων, μετά τη γέννηση του παιδιού της, καθώς εκκρεμεί και μία περιοδεία στο εξωτερικό το ίδιο διάστημα.

Τέλος, ο δημοσιογράφος επισημαίνει πως στη φετινή, επετειακή διοργάνωση των MAD VMA ο Θέμης Γεωργαντάς θα είναι ο μοναδικός παρουσιαστής, χωρίς τη συμπαρουσίαση της Κόνι Μεταξά, όπως γινόταν τα τελευταία τρία χρόνια.

Δείτε εδώ το σχετικό βίντεο

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!