VIRAL

Η Τζούλια Νόβα απάντησε σε όσους την... έκραξαν για μια άσεμνη χειρονομία της

Μια οργισμένη ανάρτηση που έκανε στα social media, η Τζούλια Νόβα, μιλώντας για το ρατσισμό που βιώνει, αλλά ειδικά η άσεμνη χειρονομία που έκανε σε μια πόζα, προκάλεσε πολλά σχόλια και η ίδια έσπευσε να απαντήσει, δηλώνοντας στην ουσία αμετανόητη για αυτό που έκανε.

Το μοντέλο που βλέπαμε κάποτε για χρόνια στο τηλεπαιχνίδι Τροχός της Τύχης, έκανε ένα διαδικτυακό ξέσπασμα και την είδαμε να ποζάρει με σηκωμένο το μεσαίο δάχτυλο του χεριού της και να γράφει: «Ένα ωραιότατο δαχτυλάκι σε όλους εκείνους που προσπάθησαν να με υποτιμήσουν λέγοντας πως λόγω της καταγωγής μου που είναι από την Ουκρανία, ποτέ δεν θα μπορέσω να γίνω τόσο ανώτερη όσο είναι εκείνοι. Ένα μεγάλο σας ευχαριστώ που ασχολείστε μαζί μου και το δαχτυλάκι δείχνει που ακριβώς γράφω την δήλωση – άποψη σας. Να είσαστε καλά και στα ανώτερα ! Με πολλή αγάπη πάντα! Φιλιά».

 


Αυτή η ανάρτησή της στο Instagram προκάλεσε αναρίθμητα σχόλια και η ίδια έσπευσε μέσω story να απαντήσει λέγοντας: «Για όσους μου γράφετε πως παρεξηγηθήκατε με το δαχτυλάκι που ανέβασα. Δεν υπονοώ κάτι πρόστυχο και πονηρό, αλλά απλά πραγματικά τους γράφω στο δαχτυλάκι μου. Αν ένα απλό δαχτυλάκι του χεριού, σας φαίνεται τόσο προσβλητικό… τι να πω; Για μένα είναι απλό δαχτυλάκι. Από ότι φαίνεται, απλώς το βλέπουμε από διαφορετική οπτική γωνία» .


Στην πορεία η Τζούλια Νόβα έδειξε μέσω stories πως μάλλον θέλει να βάλει τέλος στο συμβάν και μας έδειξε μέσω story πως απλά απολαμβάνει την οικογενειακή ζωή και τις στιγμές που περνάει με την κορούλα της.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!