VIRAL

Ο σύντροφος της Κουρεντή έκανε κάτι στο Instagram για να προστατεύσει τη Μυριέλλα

Ο νεαρός μουσικός John Lygnos, είναι ο σύντροφος της ηθοποιού Μυριέλλας Κουρεντή και τις τελευταίες μέρες είδε το όνομά του να πρωτοστατεί στα media, εξαιτίας των όσων συμβαίνουν στο Survivor.

Συγκεκριμένα, μετά και το επίμαχο φιλί των Κουρεντή - Κατσαούνη, πολλοί προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με τον μουσικό, με τον ίδιο να επιδεικνύει μια πολύ ήπιων τόνων αντίδραση.

«Αν νιώθει ότι μέσα στο παιχνίδι βρίσκει στήριξη σε οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο θα την βοηθήσει να προχωρήσει και θα την κάνει πιο δυνατή, τότε καλά κάνει. Και εγώ ή ο καθένας μπορεί να κάναμε το ίδιο» είπε, μεταξύ άλλων και πρόσθεσε

«Θα ήθελα να μην ασχολείστε άλλο με την προσωπική μας ζωή παρά μόνο με την καλλιτεχνική μας φύση. Σας ευχαριστώ» υπογράμμισε ο John Lygnos.

Όμως ο ίδιος δεν έμεινε εκεί και προχώρησε σε μια κίνηση στα social media, που δείχνει πως θέλει να προστατεύσει με κάθε τρόπο τη σύντροφό του, από τις όποιες κακόβουλες επιθέσεις δέχεται και φυσικά να προστατεύσει τον εαυτό του.

Έτσι, μολονότι η Μυριέλλα βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και φυσικά δεν έχει καμία πρόσβαση στα social media, ο σύντροφός της, που πιθανά μπορεί να διαχειριστεί τους λογαριασμούς της ηθοποιού και έχει πρόσβαση σε αυτούς, προχώρησε σε απενεργοποίηση των σχολίων, στις αναρτήσεις στο Instagram που απεικόνιζαν τον ίδιο και τη Μυριέλλα, τόσο στο λογαριασμό της ηθοποιού, όσο και στο δικό του.


Και η αλήθεια είναι πως πριν προχωρήσει σε αυτή την κίνηση - ματ, τα social media της ηθοποιού... βομβαρδίζονταν με σχόλια από φαν του Survivor.


Παράλληλα στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, που προφανώς γυρίστηκε κοντά στην ονομαστική εορτή του John Lygnos, είδαμε τη Μυριέλλα να δακρύζει και να μιλά με πολύ τρυφερά λόγια για το σύντροφό της τονίζοντας πως δεν έχει ξεχάσει τις υποσχέσεις που έχουν δώσει ο ένας στον άλλο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!