GOSSIP

Έτσι αντέδρασε ο σύντροφος της Μαριέλλας μετά το φιλί της με το Γιώργο

Μετά τη προβολή του χθεσινοβραδινού επεισοδίου του Survivor, είδαμε να γίνεται μεγάλος χαμός για το φιλί που έδωσε ο Γιώργος Κατσαούνης στην Μυριέλλα Κουρεντή και σήμερα είδαμε ποια είναι η πρώτη αντίδραση του συντρόφου της ηθοποιού σε αυτές τις εξελίξεις.

Όπως είναι γνωστό, η Μυριέλλα διατηρεί δεσμό με τον μουσικό John Lygnos (Γιάννης Λυγνός) και σήμερα μάθαμε πως αντέδρασε ο ίδιος μετά την προβολή των πλάνων με τα τρυφερά στιγμιότυπα του Λαρισαίου αγρότη και της ηθοποιού σε πισίνα μετά το τέλος αγωνίσματος του Survivor, ενώ ακούσαμε χθες τον Κατσαούνη να λέει πως τρέφει συναισθήματα για τη Μυριέλλα.

«Εμένα και τη Μυριέλλα μας ενώνει πάνω από όλα η αγάπη για τη μουσική μας, το τονίζω αυτό. Είμαστε και οι δύο αυθόρμητα, γνήσια και ευαίσθητα άτομα. Και αυτήν τη στιγμή η Μυριέλλα βρίσκεται σε άθλιες συνθήκες. Βιώνει ανελέητη πείνα και κακουχίες, κοιμάται σε βρεγμένα σανίδια και επίσης δέχεται ένα τεράστιο ψυχολογικό πόλεμο από την ομάδα της. Άμα ζούσαμε παρόμοιες καταστάσεις δεν ξέρει κανείς μας πώς θα αντιδρούσε. Να είμαστε έξω από το “χορό” είναι εύκολο και να κρίνουμε και να κατακρίνουμε», ανέφερε αρχικά ο John Lygnos.

«Αν νιώθει ότι μέσα στο παιχνίδι βρίσκει στήριξη σε οποιοδήποτε πρόσωπο το οποίο θα την βοηθήσει να προχωρήσει και θα την κάνει πιο δυνατή, τότε καλά κάνει. Και εγώ ή ο καθένας μπορεί να κάναμε το ίδιο» είπε και πρόσθεσε

«Θα ήθελα να μην ασχολείστε άλλο με την προσωπική μας ζωή παρά μόνο με την καλλιτεχνική μας φύση. Σας ευχαριστώ» υπογράμμισε ο John Lygnos.

Τις ερωτοτροπίες Μυριέλλας και Γιώργου και τις αντιδράσεις των άλλων παικτών σχολίασαν σήμερα και στην εκπομπή Love It, ενώ στην εκπομπή μίλησε και ο προπονητής της ηθοποιού.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!