VIRAL

Πέθανε ο Γιώργος Τράγκας - Χαμός από σχόλια για τους ανεμβολίαστους

Το γύρο του Διαδικτύου κάνει τις τελευταίες ώρες η τραγική είδηση του θανάτου του γνωστού δημοσιογράφου Γιώργου Τράγκα, που έχασε τη μάχη για τη ζωή του και ηττήθηκε από τον κορωνοϊό.

Ένα ιατρικό ανακοινωθέν έκανε γνωστή την τραγική είδηση του θανάτου του 72χρονου δημοσιογράφου, που ήταν ανεμβολίαστος και μέχρι και τη στιγμή που νόσησε με κορωνοϊό με αναρτήσεις του στα social media έδειχνε δημόσια πως είναι αρνητής των μέτρων κατά της πανδημίας.

«Κατέληξε σήμερα, 14.12.2021, και ώρα 03.10 πρωινή ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας και επικεφαλής του κινήματος ‘’Ελεύθεροι Άνθρωποι’’ σε ΜΕΘ του νοσοκομείου ΣΩΤΗΡΙΑ. Ανεμβολίαστος, εισήχθη με βαριά αναπνευστική ανεπάρκεια, λόγω λοίμωξης covid19 στις 04.12.2021 σε κλινική του νοσοκομείου ‘’Η ΣΩΤΗΡΙΑ’’ ενώ λίγες ώρες αργότερα, λόγω της σοβαρής κατάστασής του διεκομίσθη σε ΜΕΘ του ιδίου νοσοκομείου» ανέφερε το ιατρικό ανακοινωθέν.

Χαμός στο twitter

Το hashtag #Τράγκας βρέθηκε αμέσως σήμερα στην κορυφή των trends στο twitter στην Ελλάδα, καθώς αμέτρητες είναι οι αναρτήσεις για το θάνατο του δημοσιογράφου και πολιτικού. 
Φίλοι και συνεργάτες τον αποχαιρετούν με αναρτήσεις τους, αλλά αμέτρητα είναι και τα μηνύματα τόσο των αρνητών των εμβολίων όσο και όσων υποστηρίζουν πως αυτός ο θάνατος θα πρέπει να είναι "μάθημα" προς τους φανατικούς αντιεμβολιαστές.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!