VIRAL

Η Έλενα Ακρίτα "κράζει" άγρια τον Τάσο Ξιαρχό για αυτό που έκανε

Έξω φρενών έγινε η γνωστή δημοσιογράφος και πρώην παρουσιάστρια Έλενα Ακρίτα, με αυτό που έκανε ο γνωστός χορογράφος Τάσος Ξιαρχό και ξεσπάθωσε εναντίον του μέσω Facebook.

Θυμίζουμε πως τις τελευταίες ώρες έχει γίνει χαμός στα social media, μετά από ένα βίντεο που ανέβασε σε story ο γνωστός χορογράφος, στο οποίο κορόιδευε στην ουσία, μια άγνωστη νεαρή κοπέλα για τα κιλά της.


Ο χορογράφος έγινε αποδέκτης αναρίθμητων υβριστικών μηνυμάτων μετά την κατακραυγή που προκάλεσε αυτή η πράξη του και ανάμεσα σε αυτούς που έσπευσαν να τον κράξουν ήταν και η Έλενα Ακρίτα, που είναι γνωστή για την αιχμηρή πένα της.

«Ένας διάσημος χορευτής σελεμπριτι έβγαλε βίντεο μια άγνωστη του κοπέλα, που έτρωγε σε ένα μαγαζί για να την κοροϊδέψει για τα κιλά της και έκανε ζουμ στην κοιλιά της, λέγοντας ότι δεν πρέπει να φοράει μπλούζα με οριζόντια ρίγα γιατί φαίνεται ακόμα πιο χοντρή.

Η κοπέλα το έμαθε, του έστειλε μήνυμα να το κατεβάσει και αυτός τη μπλόκαρε. Εύχομαι να τον πάει στα δικαστήρια, να τον ξεφτιλίσει όπου μιλάνε ελληνικά και να την πληρώνει. Και τα λεφτά να τα κάνει μπλούζες με ρίγες οριζόντιες, λεπτές, χοντρές, κάθετες, πλαγιές και ότι άλλο γουστάρει να φορέσει» έγραψε στο Facebook 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!