VIRAL

Χαμό προκάλεσε ένα βίντεο του Τάσου Ξιαρχό - "'Εκραξε" νεαρή για τα κιλά της

Αναρίθμητα οργισμένα μηνύματα λαμβάνει τις τελευταίες ώρες ο γνωστός χορογράφος και πρώην νικητής τηλεοπτικού σόου Τάσος Ξιαρχό, αφού με ένα βίντεο που ανέβασε στα social media, κατάφερε να εξοργίσει πολλούς και πλέον αναγκάστηκε να κλείσει τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μετά το σάλο που έγινε.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Τάσος Ξιαρχό, σε βραδινή του έξοδο παρέα με μια φίλη του, εντόπισαν σε διπλανό τραπέζι, να κάθεται μια νεαρή κοπέλα με παραπανίσια κιλά, η οποία φορούσε ριγέ μπλουζάκι.


Ο χορογράφος, θεώρησε... έξυπνο, να ανεβάσει σε story στα social media, βίντεο με την εν λόγω κοπέλα, που αρχικά δεν είχε ιδέα πως κάποιος τη βιντεοσκοπούσε. Ο Τάσος Ξιαρχό σχολίαζε στο βίντεο τα κιλά της κοπέλας και ακούστηκε να λέει πως αν είσαι παχύς ποτέ δεν φοράς οριζόντιες ρίγες στα ρούχα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@o_syggrafeas)


Αυτό το body shaming βίντεο έγινε αμέσως viral, προκαλώντας την οργή πολλών, ενώ η ίδια η νεαρή κοπέλα "έκραξε" τον χορογράφο.


«ευχαριστώ για το σχόλιο ότι είμαι χοντρή και δεν θα έπρεπε να φοράω ρίγες. Την επόμενη φορά να με κάνεις και ταγκ μην είσαι μόνο εσύ ο σχολιαστής. Σε συγχωρώ γιατί ήσουν μεθυσμένος μαζί με την άλλη κοπέλα και προφανώς δεν έχεις όριο. Αν θες μπορώ να σου δώσω την μπλούζα που φορούσα σαν αδύνατος που είσαι να την φορέσεις και να την αναδείξεις καλύτερα από το χοντρό κορμί μου. Να 'σαι καλά και την επόμενη φορά να πληρώνετε στα μαγαζιά που πάτε και γίνεστε ρεζίλι. Να 'σαι καλά και μίλα λίγο στον καθρέφτη» έγραψε η νεαρή κοπέλα.


Ο Τάσος Ξιαρχό έσπευσε αρχικά να απολογηθεί μέσω stories και να ζητήσει συγγνώμη, αλλά το γεγονός πως σε νέα ανάρτησή του καλούσε τους followers του να απαντήσουν με ειλικρίνεια αν και αυτοί έχουν ποτέ "κράξει" κάποιον για τα κιλά, τα ρούχα ή την εμφάνισή του προκάλεσε νέο γύρο αρνητικών σχολίων και τελικά ο χορογράφος αναγκάστηκε να "εξαφανίσει" το προφίλ του στο Instagram για να αποφύγει την κατακραυγή.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!