VIRAL

Η Kim Kardashian έκραξε τον εαυτό της και όλο της το σόι στο SNL [βίντεο]

Οικοδέσποινα σε ένα από τα δημοφιλέστερα κωμικά σόου του πλανήτη, ήταν το περασμένο Σάββατο η διαβόητη Kim Kardashian και η ίδια χάρισε στο τηλεοπτικό κοινό, έναν απολαυστικό... μονόλογο όπου έκραζε τον εαυτό της και όλη της την οικογένεια!

Η Kim εμφανίστηκε στο Saturday Night Live και άνοιξε το σόου με ένα μονόλογο (όπως άλλωστε συνηθίζεται να κάνουν όλοι οι guests του SNL) και σε αυτόν, σχολίασε με χιούμορ τον εαυτό της (ακούστηκε να λέει πως και η ίδια απορεί που βρίσκεται καλεσμένη, προφανώς επειδή απλά είναι celebrity και δεν έχει κάποια άλλη επίσημη ιδιότητα στο χώρο του θεάματος όπως οι άλλοι guests του σόου) και άρχισε να κάνει... αστειάκια, για τις διάσημες αδελφές της, τη μάνα της, τον πατριό της, ακόμα και για τον OJ Simpson!
«Νομίζω ότι ακολουθώ στα χνάρια του μπαμπά μου. Ο μπαμπάς μου ήταν και ακόμα είναι τόσο μεγάλη επιρροή και έμπνευση για εμένα και του δίνω τα credits στο ότι μου άνοιξε τα μάτια στη φυλετική αδικία. Χάρη σε εκείνον γνώρισα τον πρώτο μαύρο. Θέλετε να κάνετε μια προσπάθεια να μαντέψετε ποιος ήταν; Ξέρω ότι είναι περίεργο να θυμάσαι τον πρώτο μαύρο που γνώρισες, αλλά ο OJ αφήνει το σημάδι του. Ή πολλά. Ή και κανένα. Ακόμη δεν ξέρω» είπε αφήνοντας να εννοηθεί πως δεν είναι σίγουρη αν έκανε το έγκλημα ή όχι.

Επίσης αναφέρθηκε και στο διαζύγιό της με τον Kanye West λέγοντας «όταν τον χώρισα έπρεπε να ξέρετε πως όλα καταλήγουν σε ένα πράγμα: την προσωπικότητά του».


Δεν δίστασε δε να απαντήσει σε όσους της αποκαλούν "προικοθήρα" λέγοντας μάλιστα πως αυτός ο όρος ταιριάζει περισσότερο στο σύντροφο της μαμάς της!


«Το ένα πράγμα για το οποίο είμαι περήφανη είναι ότι κανείς δεν μπορεί να με αποκαλέσει προικοθήρα. Ειλικρινά, δεν είμαι καν σίγουρη για το πώς κάποιος μπορεί να γίνει. Οπότε, ρώτησα τον σύντροφο της μαμάς μου, Corey».

 


Στο ίδιο σόου εμφανίστηκαν σε σκετς και συγγενείς της όπως η Khloe Kardashian, ενώ η ίδια η Kim έκανε πολλές μεταμορφώσεις.


 


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!