VIRAL

Ο Τσιτσιπάς αποκάλυψε πως δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού

Μια δήλωση που έκανε λίγο πριν το 1000 Masters του Σινσινάτι, ο διάσημος Έλληνας τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς προκάλεσε πολλά σχόλια.

Θυμίζουμε πως ο 23χρονος τενίστας, πέρσι ήταν μια από τις διασημότητες που συμμετείχαν στην καμπάνια της ελληνικής κυβέρνησης για την προώθηση του εμβολιασμού κατά της Covid 19.


Ο ίδιος τότε, είχε ανεβάσει στο twitter, ένα μήνυμα, με το οποίο προέτρεπε τους πάντες να εμβολιαστούν για να προστατεύσουν όσους αγαπάνε.


Ωστόσο, τώρα, ένα χρόνο μετά, ο ίδιος αποκάλυψε πως δεν έχει εμβολιαστεί και πως δεν σκοπεύει να το κάνει αν δεν τον υποχρεώσουν να το κάνει.


Το protothema.gr αναδημοσιεύει τις νέες δηλώσεις του Τσιτσιπά που προκάλεσαν πολλά σχόλια: «Oχι, δεν το έχω κάνει. Κανείς δε μου είπε κάτι. Δεν έχει γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Κάποια στιγμή θα πρέπει να εμβολιαστώ, είμαι σίγουρος γι αυτό, αλλά μέχρι στιγμής δεν ήταν υποχρεωτικό για να αγωνιστώ. Οπότε όχι, δεν το έχω κάνει» τόνισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.
Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι επέμειναν και τον ρώτησαν ξανά: «Θα εμβολιαζόσασταν μόνο αν ήταν υποχρεωτικό;», με τον Έλληνα πρωταθλητή να απαντά καταφατικά.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!