VIRAL

Είδαμε τη Βίσση να κάνει μαθήματα τένις on stage μαζί με τη Σάκκαρη

Όλοι οι Έλληνες καμαρώνουν για τα εξαιρετικά επιτεύγματα που πέτυχαν στο Rolland Garos, ο Στέφανος Τσιτσιπάς αλλά και η Μαρία Σάκκαρη.

Η Μαρία Σάκκαρη, που κατάφερε να πετύχει σπουδαίες νίκες στο Rolland Garos έχει επιστρέψει στην Ελλάδα και βρέθηκε στο θέατρο Άλσος όπου εμφανίζονταν επί σκηνής η Άννα Βίσση, με την οποία γνωρίζονται προσωπικά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vissomania (@vissomania)

Ντυμένη στα λευκά, και με ένα πελώριο χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη της, η νεαρή τενίστρια τίμησε με την παρουσία της την Άννα Βίσση, η οποία την ανέβασε στη σκηνή…

Άλλωστε, είναι γνωστό, πως οι δύο γυναίκες διατηρούν στενή φιλία.

Η Μαρία Σάκκαρη η οποία έχει παίξει αρκετές φορές τένις με την τραγουδίστρια της είπε να δείξει στον κόσμο τι έχει μάθει από εκείνη και η Άννα Βίσση αντιπρότεινε να δείξει η Μαρία στο κοινό πώς γίνεται το backhand. Η τραγουδίστρια όμως αποφάσισε τελικά να δείξει εκείνη τις γνώσεις της πάνω σε κινήσεις του τένις και… υποκρίθηκε πως είχε στα χέρια της μία ρακέτα και ένα μπαλάκι.

Φυσικά, με τις κινήσεις, ένα ολόκληρο θέατρο έπεσε κάτω από τα γέλια με τη Μαρία Σάκκαρη να ζητά ξανά από την Άννα Βίσση να της δείξει πώς κάνει ο Ναδάλ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Και εκείνη, δεν είχε κανένα πρόβλημα να το κάνει.

Ο στιγμές γέλιου για τους παρευρισκόμενους δεν σταμάτησαν εκεί αφού το δίδυμο με τη χημεία και την πολύ καλή σχέση που έχει, τις χάρισε απλόχερα στο κοινό.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!