VIRAL

O Dr Xtapodias τρολάρει τη Λατινοπούλου και σκορπά το γέλιο [εικόνες]

Δεν λέει να κοπάσει ο σάλος που έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της πολιτεύτριας της Νέας Δημοκρατίας Αφροδίτης Λατινοπούλου, περί... τριχών στις μασχάλες και προτύπων γυναικείας ομορφιάς και το διαδίκτυο έχει γεμίσει με οργισμένες αναρτήσεις αλλά και αμέτρητα... τρολαρίσματα των όσων υποστηρίζει η νεαρή πολιτικός.

Θυμίζουμε πως η Αφροδίτη Λατινοπούλου σε ένα βίντεο που ανάρτησε στα social media με λεζάντα «η αξύριστη γυναικεία μασχάλη ως το νέο «πρότυπο» ομορφιάς που προσπαθούν να μας επιβάλλουν», η κυρία Λατινοπούλου μιλούσε για την γυναικεία κυτταρίτιδα, τις πανάδες και τις ραγάδες αλλά και το πόσο σιχαίνεται τις αξύριστες μασχάλες και τα αξύριστα πόδια γυναικών, τονίζοντας μάλιστα πως συμπεριφορές σαν κι αυτή απειλούν την «κοσμοθεωρία και την κοινωνία» μας.

Η ίδια παρά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα λεγόμενα της, φάνηκε να επιμένει στις απόψεις της και σε μετέπειτα τηλεοπτικές εμφανίσεις της, προκαλώντας αναρίθμητα αρνητικά σχόλια από celebrities αλλά και από πολιτικούς ακόμα και εντός των κόλπων της δικής της πολιτικής παράταξης.


Και τώρα στο κλαμπ όσων θέλησαν να... τρολάρουν τη Λατινοπούλου, προστέθηκε και ο Παντελής Ζαμπούνης που είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στα social media ως Dr Xtapodias.


O Dr Xtapodias λοιπόν πόζαρε με έντονο μακιγιάζ και κόκκινο μποξεράκι και μπαντό και φρόντισε να δείξει στο Instagram τις αξύριστες μασχάλες του γράφοντας: «Ζητώ Δημόσια Συγνώμη στην @a.latinopoulou».


Περιττό να πούμε πως τα likes και τα σχόλια πέφτουν βροχή σε αυτή την ανάρτηση.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!