VIRAL

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου απαντά στις αντιδράσεις που προκάλεσαν οι δηλώσεις της [βίντεο]

Οργή προκάλεσαν οι δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου η οποία πολιτεύεται με τη Νέα Δημοκρατία στη Θεσσαλονίκη. Η 30χρονη με βίντεο της στο Instagram χαρακτηρίζει ως αντιαισθητικές τις γυναίκες που ανεβάζουν φωτογραφίες τους και δεν κάνουν αποτρίχωση.

Η νεαρή αναφέρεται επίσης στα παραδοσιακά κατ’ αυτήν πρότυπα ανδρών και γυναικών τα οποία όπως ισχυρίζεται άλλαξαν και μια «νοσηρή μειοψηφία» κατά την ίδια τα ενστερνίζεται και τα στηρίζει. Το βίντεο της δεν άργησε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, προκαλώντας κύμα αντιδράσεων  στα social media, με δεκάδες επώνυμους και μη να κακίζουν τις δηλώσεις της και να υπογραμμίζουν ότι τίποτα δεν είναι ντροπή και όλοι θα πρέπει να είμαστε περήφανοι για το σώμα και τις ατέλειές του.

Το βίντεο που έγινε viral:

Μετά το σάλο που ξεσήκωσε, εμφανίστηκε η ίδια ζωντανά το πρωί της Τετάρτης στο Πρωινό για να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε με το επίμαχο βίντεο.

Μεταξύ άλλων είπε: «Όλο αυτό ξεκίνησε από την κόρη της Καμάλα Χάρις. Με ενόχλησε πως αυτή τη στιγμή έχει κυκλοφορήσει ένα έντονο φαινόμενο από το εξωτερικό που έρχεται γρήγορα και στην Ελλάδα.

Αν γυρνούσα και έλεγα πως έχω μετανιώσει για το βίντεο, πραγματικά δε θα ήταν αλήθεια. Αν το ξαναγυρνούσα όμως, ίσως να ήμουν πιο επεξηγηματική. Κάποια πράγματα που είπα, παρερμηνεύτηκαν. Έχουν παρεξηγηθεί τα λόγια μου.

Οι γυναίκες έχουν δώσει τεράστιους αγώνες σε αυτή τη ζωή, χρόνια τώρα. Είμαστε σε μια δημοκρατία και εγώ ένιωσα την ανάγκη να πω την άποψή μου. Να πω, πως μια τέτοια εικόνα δε μου αρέσει από μια γυναίκα.»

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα από το Πρωινό:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!