VIRAL

Σάλο προκαλούν κάποια βίντεο με τους ροκάδες νικητές της Eurovision [βίντεο]

Το ιταλικό ροκ συγκρότημα Måneskin κατάφερε να κατακτήσει τη νίκη στη φετινή Eurovision, με το τραγούδι  «Zitti e Buoni» που αποτελεί... γροθιά σε όσους ασχολούνται μόνο με το να σχολιάζουν τους άλλους και τη διαφορετικότητά τους και να κάνουν bullying, και οι Ιταλοί ροκάδες φρόντισαν να δείξουν και επί σκηνής και εκτός αυτής πως και οι ίδιοι διαφέρουν και για αυτό τραγουδούν  «Σκάσε και συμμορφώσου»

Το βέβαιο είναι πως οι Ιταλοί Maneskin άρεσαν σε πολλούς, αφού πέτυχαν τη νίκη, κυρίως χάρη στο televoting και όχι χάρη στη βαθμολογία των επιτροπών και πολλοί εντυπωσιάστηκαν που ένα συγκρότημα, που μέχρι πρόσφατα τραγουδούσε στους δρόμους της Ιταλίας, πέτυχε μια τόσο μεγάλη νίκη.


Οι ίδιοι έδειξαν ενθουσιασμένοι με την κατάκτηση της πρωτιάς και η ιταλική κρατική τηλεόραση RAI ήδη από τις προηγούμενες μέρες, είχε πει πως ανυπομονεί να αναλάβει τη διοργάνωση της επόμενης Eurovision.


Οι  Maneskin πανηγύρισαν έξαλλοι τη νίκη τους φωνάζοντας rock n' roll never dies και τα gay και μη φιλιά τους έγιναν αμέσως viral με πολλούς να εξυμνούν το πόσο αυτό το συγκρότημα υπερασπίζεται τη διαφορετικότητα όλων.


Όμως σχεδόν αμέσως άρχισαν στα social media και τα... παρατράγουδα καθώς έχουν γίνει viral βίντεο και πλάνα που δείχνουν τον τραγουδιστή και τα άλλα μέλη να πίνουν αλκοόλ (υποτίθεται πως απαγορεύονταν χθες στο Ahoy arena λόγω των σχετικών μέτρων κατά της μετάδοσης της Covid 19) αλλά και ένα επίμαχο βίντεο που δείχνει τον τραγουδιστή της μπάντας Damiano David,να φαίνεται σαν να σνιφάρει κοκαίνη ενώ βρίσκεται μέσα στο Ahoy arena και κάποιοι ήδη άρχισαν να ζητούν τον αποκλεισμό των Ιταλών από τη Eurovision λόγω απρεπούς συμπεριφοράς.

Οι ίδιοι οι Maneskin αρνούνται τα πάντα, λένε πως είναι κατά των ναρκωτικών και πως είναι πρόθυμοι ακόμα και να κάνουν τεστ για να αποδείξουν πως δεν κάνουν χρήση ουσιών.

Ιδού το επίμαχο βίντεο

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!