VIRAL

Η Σοφία Μουτίδου μιμείται τον Αλέξη Κούγια και σκορπά το γέλιο [βίντεο]

Αναμφίβολα, ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας, ως συνήγορος του Δημήτρη Λιγνάδη, βρίσκεται αυτές τις μέρες στο επίκεντρο της δημοσιότητας και ο τρόπος που υπερασπίζεται τον πελάτη του έχει προκαλέσει πολλά σχόλια.

Η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου, η οποία πρόσφατα σατίρισε με ένα βίντεο και την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, με νέο βίντεο που ανέβασε στο YouTube έβαλε στο στόχαστρό της τον Αλέξη Κούγια και μεταμορφώθηκε η ίδια στο γνωστό δικηγόρο και με χιούμορ αλλά και επικριτική διάθεση σχολιάζει με το δικό της τρόπο τα όσα συμβαίνουν στην υπόθεση Λιγνάδη.

«Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι είναι δύο οι κατηγορίες των ανθρώπων που δεν αναλαμβάνω σε υποθέσεις: Είναι οι τοκογλύφοι και οι παιδόφιλοι. Αυτά τα είχα υποσχεθεί και στον πατέρα μου», αναφέρει ως Αλέξης Κούγιας η γνωστή ηθοποιός.

Σε άλλο σημείο εμφανίζεται να δηλώνει ως Κούγιας πως θα ήθελε να είναι "επαγγελματίας καλεσμένος" γιατί του αρέσουν τα τηλεοπτικά παράθυρα!

«Κάπως έτσι ζούμε τη ζωή αυτή, την παράλογη. Στην οποία καλούμαστε να δούμε τα χειρότερα, τα πιο αποτρόπαια, τα πιο εξευτελιστικά για τον άνθρωπο… Γιατί φοβόμαστε να σατιρίσουμε κάτι που μας απασχολεί, να καυτηριάσουμε, να σχολιάσουμε κάτι το οποίο μας απευθύνεται… Δε γίνεται να μην έχει αντίδραση ο κόσμος. Όταν κάποιος βγαίνει και κάνει δηλώσεις τι περιμένει; Θα υπάρχουν σχολιασμοί», καταλήγει στο τέλος η Σοφία Μουτίδου.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!