VIRAL

Ο Καπουτζίδης στηρίζει την Λάμπρη και τα όσα κατήγγειλε για τον Σπυρόπουλο

"Τσουνάμι" μηνυμάτων στήριξης λαμβάνουν οι τρεις ηθοποιοί που τόλμησαν να καταγγείλουν πως έπεσαν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ώρες, με κοινή ανάρτηση στο Instagram οι ηθοποιοί Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά αποκάλυψαν πως και οι τρεις έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον Κώστα Σπυρόπουλο και τα μηνύματα συμπαράστασης πέφτουν βροχή.

«Είμαι δίπλα σου! Όπως ήμουν και τότε, 22 χρόνια πριν, που ήρθες στο σπίτι μου κλαίγοντας αμέσως μετά από αυτό που σου συνέβη. Θα είμαι δίπλα σου και τώρα, και για όσο χρειαστεί μέχρι να πάρεις τη δικαίωση που σου αξίζει! Μέχρι να γίνει ο κοσμος μας καλύτερος! Σ’ αγαπώ, είσαι ο πιο ειλικρινής άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και σε ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου γι αυτό». έγραψε ο Γιωργος Καπουτζίδης στα social media, εκφράζοτνας τη στήριξή του στις καταγγελίες της Αγγελικής Λάμπρη, αποκαλύπτοντας πως και ο ίδιος γνώριζε το συμβάν.

Παρόμοια μηνύματα έστειλαν δεκάδες διάσημοι τραγουδιστές, ηθοποιοί, παρουσιαστές και άλλα πρόσωπα της σόουμπιζ, όπως η Έλλη Κοκκίνου, η Σμαράγδα Καρύδη, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και πολλοί άλλοι

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!