GOSSIP

Ηθοποιοί καταγγέλλουν τον Σπυρόπουλο για σεξουαλική παρενόχληση

Μετά το σκάνδαλο με το Γιώργο Κιμούλη, μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει οι αποκαλύψεις για περιστατικά σεξουαλικής και άλλης κακοποίησης στο χώρο του ελληνικού θεάτρου, σινεμά και τηλεόρασης, και τώρα στο στόχαστρο πολλών ηθοποιών μπήκε και ο Κώστας Σπυρόπουλος.

Τις καταγγελίες εις βάρος του 56χρονου ηθοποιού έκανε η ηθοποιός Τζένη Μπότση, η οποία κατονόμασε και άλλα "θύματα" του Σπυρόπουλου, μεταξύ των οποίων και η ηθοποιός και πρώην παίκτρια του Survivor Αγγελική Λάμπρη.


Με μια ανάρτηση στο instagram, η Τζένη Μπότση αποκάλυψε πως έχει υποστεί σεξουαλική κακοποίηση από τον Κώστα Σπυρόπουλο. Με την ίδια ανάρτηση αποκαλύπτει πως άλλα δυο θύματα του είναι η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά.

«Ορμώμενες από το θάρρος των γυναικών που με αξιοπρέπεια και παρρησία κατήγγειλαν την σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση και τη σωματική ή λεκτική βία την οποία υπέστησαν από ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και την υπεροχή τους, έναντι των θυμάτων τους, προβαίνουμε σήμερα σε αυτή τη δήλωσή μας και ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο. Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν. @aggelikilampri_official @loukia_m κορίτσια σας αγαπώ!!»,έγραψε η Τζένη Μπότση.

 

Την ίδια ανάρτηση έκανε και η Αγγελική Λάμπρη

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!