VIRAL

Ραγίζει καρδιές το μήνυμα του Γιάννη Κότσιρα για το θάνατο του 39χρονου DJ

H τραγική είδηση του θανάτου ενός 39χρονου Έλληνα DJ, που έχασε τη μάχη με τον κορωνοϊό, έχει συγκλονίζει το Πανελλήνιο.

Ο  39χρονος Δημήτρης Μπέλλος, γνωστός  και ως DJ Decibel, είχε προσβληθεί από κορωνοϊό και νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο αθηναϊκό νοσοκομείο Γεννηματάς, αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, αφήνοντας πίσω του τη σύζυγό του και δυο παιδιά, εκ των οποίων το ένα είναι μόλις 40 ημερών!


Η τραγική είδηση έκανε το γύρο του διαδικτύου, καθώς ο 39χρονος δεν είχε υποκείμενα νοσήματα και η περίπτωσή του αποτελεί απόδειξη πως ο κορωνοϊός δεν κάνει... διακρίσεις.

Μεταξύ αυτών που έκαναν μια ανάρτηση στα social media σχολιάζοντας την τραγική είδηση, ήταν και ο διάσημος τραγουδιστής Γιάννης Κότσιρας, ο οποίος γνώριζε τον Δημήτρη Μπέλλο, και θέλησε να στείλει το δικό του συγκινητικό μήνυμα για τον πρόωρο θάνατό του, επισημαίνοντας το πόσο πρέπει να σεβόμαστε την ανθρώπινη ζωή και να μην αψηφούμε τον κίνδυνο του θανατηφόρου ιού.

«Τον Δημήτρη, τον γνώρισα πριν μερικούς μήνες. Ένας ταλαντούχος νέος άνθρωπος. Έχω σοκαριστεί. Και όχι. Δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας. Το μόνο που είχε είναι μία υπέροχη οικογένεια με δύο παιδάκια και όλη την ζωή μπροστά του. Έφυγε στα 39 του από κορονοϊό. Αν δεν είχε κολλήσει Covid 19 θα ζούσε. Τόσο απλά. Λυπάμαι πολύ. Προσέχετε πολύ. Σεβαστείτε τον κίνδυνο και ακολουθείτε τις οδηγίες προστασίας. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους φίλους του...», έγραψε χαρακτηριστικά.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!