VIRAL

O Kanye West ζήτησε δημόσια συγγνώμη στη σύζυγό του Kim Kardashian

Ενώ τα δημοσιεύματα στο διεθνή Τύπο, συνεχίζουν να αναφέρουν πως ο γάμος της Kim Kardashian βρίσκεται σε κρίση, ο διάσημος ράπερ Kanye West έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη από τη σύζυγό του μέσω social media.

Θυμίζουμε πως ο Kanye West, έχει θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ και σε προεκλογική ομιλία του αποκάλυψε πως ο ίδιος και η Kim Kardashian σκέφτονταν να τερματίσουν την εγκυμοσύνη της Kim, όταν η διάσημη τηλεπερσόνα έμεινε έγκυος με την κόρη τους North.


Έκτοτε, ακολούθησε ένα παραλήρημα του Kanye West στα social media, όπου μεταξύ άλλων έλεγε πως φοβάται πως η σύζυγός του θέλει να τον κλείσει σε ψυχιατρείο και άφηνε να εννοηθεί πως θέλει διαζύγιο, γιατί θεωρεί πως η Kim τον απατά με γνωστό ράπερ.


Η ίδια η Kim σε επίσημη ανακοίνωσή της είπε πως αδυνατεί να πείσει το σύζυγό της να αναζητήσει βοήθεια για τα θέματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει.


Και πριν από κάποιες ώρες ο Kanye, ζήτησε δημοσίως συγγνώμη στην Kim και παρακάλεσε να τον συγχωρέσει.


Ο 43χρονος ράπερ κοινοποίησε την «απολογία» του στο Twitter και το Instagram γράφοντας: «Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη από την σύζυγό μου, Κιμ, επειδή αποκάλυψα δημοσίως κάτι που ήταν προσωπικό ζήτημα. Δεν την κάλυψα όπως έχει καλύψει εκείνη εμένα. Στην Κιμ θέλω να πω πως ξέρω ότι την πλήγωσα. Σε παρακαλώ συγχώρεσε με. Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα εδώ για εμένα».

 

Η "συγγνώμη" του Kanye West έγινε αμέσως viral προκαλώντας αναρίθμητα σχόλια, με τους περισσότερους να λένε πως πιθανά η ίδια η Kim ανάγκασε τον Kanye να γράψει αυτό το μήνυμα - απολογία ή το έγραψε η ίδια!

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!