GOSSIP

O Kanye West αρνείται να συναντήσει την Kim Kardashian - Όλοι μιλούν για διαζύγιο

Ένα νέο ξέσπασμα του Kanye West στο twitter, είχε σαν αποτέλεσμα, πολλοί πλέον να θεωρούν βέβαιο το διαζύγιο του με την Kim Kardashian, με την οποία έχει αποκτήσει 4 παιδιά.

Ο διάσημος Αμερικανός ράπερ και σχεδιαστής μόδας, πρόσφατα ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για την προεδρία των ΗΠΑ και ξεκίνησε την προεκλογική καμπάνια του, αλλά αμέσως ξεκίνησαν τα προβλήματα.


Ο Kanye, που και στο παρελθόν είχε προβλήματα ψυχικής υγείας, είχε νσοηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική και είναι διπολικός, σε μια προεκλογική ομιλία του, ενώ μιλούσε για τις αμβλώσεις, αποκάλυψε δακρύζοντας, πως ο ίδιος και η Kim σκέφτονταν να κάνουν έκτρωση στο πρώτο παιδί τους, την κόρη τους North, ενώ ακούστηκε να λέει, πως ακόμα και αν η Kim του ζητήσει διαζύγιο, αυτός θα τη συγχωρέσει, γιατί έφερε τελικά στον κόσμο την κόρη τους.


Αυτές οι δηλώσεις, εξόργισαν την Kim και την οικογένειά της και ακολούθησε ένα ξέσπασμα του Kanye στο twitter, όπου έλεγε πως φοβάται πως η Kim και η πεθερά του θέλουν να πάνε να τον βρουν στο ράντσο της οικογένειάς στο Ουαιόμινγκ, όπου διαμένει μόνος του το τελευταίο διάστημα ο ράπερ, για να τον κλείσουν σε ψυχιατρείο.


Αυτά τα tweets, είχαν σαν αποτέλεσμα να ενταθούν οι ανησυχίες για την ψυχική υγεία του Kanye, ενώ δημοσιεύματα αναφέρουν πως η Kim (η οποία εδώ και μέρες αποφεύγει να κάνει και την παραμικρή ανάρτηση στα social media - κάτι που δεν συνηθίζει) έχει βρεθεί σε απόγνωση.

Η Kim προτίμησε να βγάλει μια επίσημη ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως αισθάνεται αδύναμη να βρει τρόπο να πείσει τον σύζυγό της να αναζητήσει βοήθεια για τη διπολική ψυχική διαταραχή με την οποία έχει διαγνωστεί.


Ο Kanye στο ξέσπασμά του μέσω twitter, έγραψε και μια σειρά από μηνύματα (που μετά τα διέγραψε) και ανέφερε πως προσπαθεί να πάρει διαζύγιο με την Kim, καθώς πιστεύει πως η σύζυγός του έχει ειδύλλιο με τον φίλο του και ράπερ Meek Mill και πως ο ίδιος έμαθε πως οι δυο τους (ο Mill και η σύζυγός του) συναντήθηκαν σε ένα ξενοδοχείο.


Το ΤΜΖ, σε νέο δημοσίευμα, αποκαλύπτει πως ο Kanye αρνείται πλέον να δει ξανά τη σύζυγό του και απορρίπτει κάθε πρότασή της για να μιλήσουν και να συναντηθούν.


Το ίδιο δημοσίευμα, αποκαλύπτει πως η Kim όντως συναντήθηκε με τον 33χρονο Αμερικανό ράπερ Meek Mill, σε ξενοδοχείο του Λος Άντζελες, αλλά αυτή η συνάντηση έγινε πριν από δυο χρόνια, και ήταν καθαρά επαγγελματική, αφού παρούσα ήταν και η γνωστή επιχειρηματίας και βραβευμένη φιλάνθρωπος Clara Wu.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!