GOSSIP

Ο Kanye μίλησε για πιθανό διαζύγιο με την Kim Kardashian [βίντεο]

O Kanye West, ο διάσημος ράπερ και fashion designer, αφότου έθεσε επίσημα υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ στις προσεχείς εκλογές του Νοεμβρίου, έχει ξεκινήσει την προεκλογική καμπάνια του, αλλά μια ατάκα που πέταξε σε μια ομιλία του, φούντωσε τις φήμες για διαζύγιο με την Kim.

Τι τελευταίο διάστημα πολλά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για κρίση στη σχέση του διάσημου ζεύγους, που επιδεινώθηκε την περίοδο της καραντίνας.


Και τώρα ο Kanye, σε προεκλογική ομιλία του, θέλησε να παραθέσει τις απόψεις του για το ζήτημα των εκτρώσεων, έχοντας ο ίδιος αποκτήσει 4 παιδιά με την Kim (τα δύο έχουν γεννηθεί με παρένθετη μητέρα) και ξαφνικά ακούστηκε να λέει, πως θα συγχωρέσει την Kim ακόμα και αν του ζητήσει διαζύγιο, αφού η σύζυγός του έφερε στον κόσμο την κόρη τους North, μια εποχή που ο ίδιος δεν ήθελε να κάνει παιδιά.


Αυτή η δήλωση του Kanye φούντωσε ξανά τις φήμες περί επικείμενου διαζυγίου, ενώ η ίδια η Kim δεν έχει κάνει καμιά δήλωση μετά την ανακοίνωση του συζύγου της πως διεκδικεί την προεδρία των ΗΠΑ.


 

https://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-8539513/Kanye-West-says-hes-peace-Kim-Kardashian-divorces-brought-North-world.html#v-3819737797441177904

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!