VIRAL

Η Kylie Jenner τώρα λάνσαρε μάσκες προστασίας για τον κορωνοϊό [εικόνες]

"Βροχή" σχολίων δέχεται η νεαρή δισεκατομμυριούχος Kylie Jenner, καθώς η μικρότερη από τις αδελφές Kardashian αποφάσισε να λανσάρει στην αγορά τη δική της πρόταση για... στυλάτες μάσκες προστασίας από τον κορωνοϊό.

Η 22χρονη Kylie, που είδε την περιουσία της να διογκώνεται, κυρίως χάρη στο brand καλλυντικών που έχει δημιουργήσει, τώρα, ανακοίνωσε πως λανσάρει δύο μάσκες προστασίας, οι οποίες φέρουν πάνω το όνομά της ή τα χείλη, που αποτελούν και λογότυπο του brand της.


Φυσικά, η Kylie, δεν είναι η μόνη που σκέφτηκε να κάνει κάτι τέτοιο, αφού στην αγορά ήδη βρίσκει κανείς μάσκες με τα λογότυπα γνωστών fashion brands. Ωστόσο, με το που ανακοίνωσε το λανσάρισμα των δύο προϊόντων, που το καθένα κοστίζει περίπου 12.5 ευρώ (14 δολάρια η μάσκα, που είναι πολλαπλών χρήσεων)  αμέσως η Kylie δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie Skin by Kylie Jenner (@kylieskin) on Jun 12, 2020 at 9:11am PDT


Χιλιάδες έσπευσαν να την κατηγορήσουν πως είναι ακριβές οι μάσκες της και πως χρησιμοποιεί την πανδημία για να θησαυρίσει. Άλλοι πάλι, βρήκαν εύστοχο και επίκαιρο το λανσάρισμα, ενώ θυμίζουν πως η Kylie, χωρίς η ίδια να το ανακοινώνει, αποκαλύφθηκε πως το προηγούμενο διάστημα έχει δωρήσει τεράστια χρηματικά ποσά, σε νοσοκομεία και σε οργανισμούς που βοηθούν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκάλεσε η πανδημία. 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!