VIRAL

Σε dance club στην Ολλανδία οι θαμώνες χορεύουν καθιστοί και με απόσταση

Το γύρο του κόσμου κάνει ένα βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το πρακτορείο Reuters και αποτυπώνει το πόσο έχει αλλάξει ο τρόπος που πρέπει να λειτουργούν τα dance clubs λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η Ολλανδία, είναι μια από τις ευρωπαϊκές χώρες, που μέτρησαν πολλούς νεκρούς λόγω της Covid 19, αλλά σταδιακά και εκεί αίρονται τα μέτρα της καραντίνας που είχαν επιβληθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα.


Και την ίδια στιγμή, που στην Ελλάδα, έπεσαν βαριά πρόστιμα σε beach bar  της Μυκόνου, όπου έγινε πάρτι και παρατηρήθηκε μεγάλος συνωστισμός, στην Ολλανδία, στην πόλη Ναϊμέχεν , άνοιξε ξανά τις πόρτες του, το περασμένο Σάββατο, το dance club Doornroosje.


Αλλά εκεί όπως θα δείτε  τα άτομα που είχαν καταφέρει να εξασφαλίσουν μια θέση στο event, όπου έπαιζαν DJs, έπρεπε να παραμείνουν καθισμένα σε καρέκλες, οι οποίες βρίσκονταν σε ασφαλή απόσταση η μία από την άλλη.


Σύμφωνα με τον promoter του event Jonatan Brand το αρχικό σχέδιο ήταν να στέκονται οι clubber σε απόσταση 1,5 μέτρου ο ένας από τον άλλον και να χορεύουν όρθιοι μεν... αλλά επιτόπου. Όμως οι τοπικές Αρχές απέρριψαν αυτό το σχέδιο, λέγοντας ότι οι καρέκλες ήταν αναγκαίες, τουλάχιστον για την ώρα. «Εξακολουθεί να είναι ένα cool event. Ο κόσμος χορεύει, παρόλο που κάθεται στην καρέκλα, υψώνουν τα χέρια τους στον αέρα και κάνουν χορευτικές κινήσεις. Είναι τέλειο», δήλωσε στο Reuters o Brand.

Οι κανονισμοί ορίζουν προς το παρόν ότι ο ανώτατος αριθμός των ατόμων που μπορούν να συμμετάσχουν στο event είναι τα 30 άτομα, ωστόσο τον Ιούλιο ο αριθμός αυτός θα αυξηθεί σε 100. Η «είσοδος» είναι 10 ευρώ και περιλαμβάνει και ποτό. To πρώτο event που συνέβη του Σάββατο μεταδόθηκε και σε live streaming.

«Είναι ωραίο να παίζεις ξανά μουσική δυνατά και να βλέπεις οικεία πρόσωπα», δήλωσε ο DJ Davy Brandts, προσθέτοντας ότι όλοι περίμεναν αυτή τη στιγμή, αφού είχε περάσει πολύς καιρός από τότε που μπορούσες να απολαύσεις μια μπύρα σε ένα μεγάλο κλαμπ όπως αυτό.
 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!