VIRAL

Η Khloe Kardashian έγινε πραγματικά... αγνώριστη [εικόνες]

Οι 111 εκατομμύρια followers της Khloe Kardashian στο Instagram έμειναν πραγματικά άφωνοι με τις νέες πόζες που ανέβασε η 35χρονη, αφού σε αυτές, δείχνει εντελώς αγνώριστη!

Με το που ανέβηκαν οι νέες πόζες της Khloe στο Διαδίκτυο, αμέσως άρχισε ένας χαμός από σχόλια, αφού πραγματικά η Khloe μοιάζει να έχει αλλάξει... πάρα πολύ το πρόσωπό της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on May 22, 2020 at 2:51pm PDT


Άλλοι, άρχισαν να σχολιάζουν πως η Khloe, προφανώς την περίοδο της καραντίνας έκανε κάποια επέμβαση στο πρόσωπό της και μάλιστα την κατηγορούν πως έκανε "κακή επιλογή" αφού η όποια κοσμετική επέμβαση επέλεξε να κάνει, την έχει κάνει αγνώριστη!


Άλλοι πάλι σχολιάζουν πως η Khloe, πιθανά δεν έκανε κάποια επέμβαση, αλλά το... τερμάτισε στη χρήση φίλτρων και Photoshop και παρατηρούν πως σε κάποιες από τις φωτογραφίες, μοιάζει να έχει "σβηστεί" ακόμα και το κολιέ στο λαιμό της.


Το σίγουρο είναι πως η Khloe συνηθίζει όλα αυτά τα χρόνια να αλλάζει συχνά την εξωτερική εμφάνισή της και εκτός από τη θεαματική απώλεια κιλών που πέτυχε τα τελευταία χρόνια, έχει σίγουρα... πειράξει και το πρόσωπό της.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!