VIRAL

Πολλοί θεωρούν πως αυτό είναι το πιο τυχερό ζευγάρι στον κόσμο [εικόνες]

H πανδημία του κορωνοϊού και η απαγόρευση πτήσεων σε πολλές χώρες του κόσμου, είχε σαν αποτέλεσμα ένα νιόπαντρο ζευγάρι να εγκλωβιστεί μόνο του σε έναν επίγειο παράδεισο.

Οι New York Times, έκαναν ένα αφιέρωμα σε ένα ζευγάρι που πολλοί θεωρούν πως είναι απίστευτα τυχερό, αφού η... καραντίνα τους βρήκε μόνους τους σε ένα εξωτικό νησί.


Το ζευγάρι, είναι η 27χρονη Olivia και ο 28χρονος Raul De Freitas, από τη Νότιο Αφρική, που παντρεύτηκαν πριν από λίγες εβδομάδες και πήγαν για μήνα του μέλιτος στο resort Cinnamon Velifushi, στις εξωτικές Μαλδίβες.


Το ζευγάρι βρέθηκε εκεί στις 22 Μαρτίου και είχε προγραμματίσει να παραμείνει για 6 μέρες. Όμως ο κορωνοϊός τους άλλαξε τα πλάνα.


Την τέταρτη μέρα της παραμονής τους, ενημερώθηκαν πως κλείνουν τα αεροδρόμια στη Νότιο Αφρική και ο μόνος τρόπος να επιστρέψουν ήταν να κάνουν ένα πολύωρο ταξίδι μέσω πολλών διαφορετικών προορισμών, έτσι αποφάσισαν να ταξιδέψουν με ένα ταχύπλοο για μιάμιση ώρα για να φτάσουν στο κεντρικό αεροδρόμιο των Μαλδίβων και να να βρουν κάποια πτήση από εκεί, αλλά και οι Μαλδίβες απαγόρευσαν τις πτήσεις.


Έτσι το ζευγάρι έχει ξεμείνει εδώ και πολλές μέρες, ολομόναχο (είναι οι μόνοι πελάτες) σε ένα εξωτικό resort και είπαν πως σήμερα, θα ενημερώνονταν αν βρέθηκε κάποια... λύση στο πρόβλημά τους, μολονότι τα μέτρα απαγόρευσης πτήσεων ισχύουν μέχρι τις 19 Απριλίου.


Χιλιάδες σχολιάζουν πως το ζευγάρι είναι πολύ τυχερό που περνά την καραντίνα του εκεί, αλλά οι ίδιοι σχολιάζουν πως νομίζεις πως είναι τέλειο να έχεις εγκλωβιστεί σε έναν παράδεισο, μέχρι τη στιγμή που όντως το βιώνεις.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!