VIRAL

Ο Ορέστης Τσανγκ έκανε μια πολύ συγκινητική προσφορά [βίντεο]

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε, καλούμαστε όλοι να επιδείξουμε αλληλεγγύη, και ο πρώην παίκτης του Survivor, συγκίνησε  πολλούς με την κίνηση που έκανε για να στηρίξει με το δικό του τρόπο τη μάχη που δίνουν, ειδικά οι γιατροί και οι νοσηλευτές, με αντίπαλο τον κορωνοϊό.

Ο νεαρός επιχειρηματίας ανακοίνωσε μέσω soicial media, πως αποφάσισε να παραχωρήσει το διαμέρισμα που διαθέτει στο κέντρο της Αθήνας σε κάποιον γιατρό ή νοσηλευτή που το έχει ανάγκη.

Συγκεκριμένα ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο μέσω του οποίου γνωστοποιεί την απόφασή του ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Θέλω να προσφέρω, ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας για έναν γιατρό ή νοσηλευτή που το έχει ανάγκη να μείνει εκτός της οικογένειας του, γιατί φοβάται να μην κολλήσει την οικογένεια του για όλη την διάρκεια του #covid19 στην χώρα μας. Ευχαριστούμε όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν μάχη για την δημόσια υγεία!! Παρακαλώ ας μου στείλετε προσωπικό μήνυμα και εγώ με την σειρά μου να μπορέσω να βοηθήσω κάποιον ή κάποια από το ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό» έγραψε ο Ορέστης και δέχεται πολλά μπράβο για αυτή την κίνηση ανθρωπιάς.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Θέλω να προσφέρω, ένα διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας για έναν γιατρό ή νοσηλευτή που το έχει ανάγκη να μείνει εκτός της οικογένειας του, γιατί φοβάται να μην κολλήσει την οικογένεια του για όλη την διάρκεια του #covid19 στην χώρα μας. Ευχαριστούμε όλους τους γιατρούς και νοσηλευτές που δίνουν μάχη για την δημόσια υγεία!! Παρακαλώ ας μου στείλετε προσωπικό μήνυμα και εγώ με την σειρά μου να μπορέσω να βοηθήσω κάποιον ή κάποια από το ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό #thankyou #donation #fight #coronavirus #covid19 #greece #athens

A post shared by Orestis-Faidon Tsangk (@orestistsangk) on Apr 3, 2020 at 10:58am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!