VIRAL

Ο Μουτσινάς και 29 ακόμη celebrities τραγουδούν μαζί το Imagine [βίντεο]

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός Νίκος Μουτσινάς, ένωσε τη φωνή του με 29 ακόμη διάσημους φίλους του και τραγούδησαν όλοι μαζί το "Imagine" του θρυλικού Τζον Λένον.

Ο Νίκος και η παρέα του μιμήθηκαν το παράδειγμα της Gal Gadot, καθώς η χολιγουντιανή σταρ πριν λίγες μέρες έκανε ακριβώς το ίδιο τραγουδώντας το Imagine, μαζί με δεκάδες άλλους celebrities.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gal Gadot (@gal_gadot) on Mar 18, 2020 at 4:49pm PDT


Και τώρα είδαμε και Έλληνες να μας χαρίζουν το ίδιο βίντεο ενώ όλοι τους είναι σε καραντίνα με τον Νίκο να ξεκινά το τραγούδι και να ακολουθούν οι Μαίρη Συνατσάκη, Έλλη Κοκκίνου, Ναταλία Γερμανού, Μαρία Μπεκατώρου, Αθηνά Οικονομάκου, Παυλίνα Βουλγαράκη, Ήβη Αδάμου, Μαρία Σολωμού, Ελεονώρα Ζουγανέλη, Σίσσυ Χρηστίδου, Ελένη Φουρέιρα, Μελίνα Ασλανίδου, Δημήτρη Ουγγαρέζο, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Κωνσταντίνο Βασάλο, Τόνια Σωτηροπούλου, Κρατερό Κατσούλη, Κατερίνα Καραβάτου, Ευγενία Σαμαρά, Θοδωρή Μαραντίνη, Γρηγόρη Αρναούτογλου, Ράνια Θρασκιά, Καίτη Γαρμπή, Ανδρέα Γεωργίου, Ρούλα Ρέβη, Αποστόλη Τότσικα, Νατάσα Θεωδορίδου και η "Βάνια" Ματίνα Νικολάου.

«Χαίρομαι πολύ που καταφέραμε, ενώ είμαστε ο καθένας στο σπίτι του, να γίνουμε μια παρέα και να τραγουδήσουμε αυτό το υπέροχο τραγούδι. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ όλους που πήρατε μέρος!
Είμαστε όλοι ένα! » έγραψε ο Νίκος Μουτσινάς στη λεζάντα του βίντεο

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikos Moutsinas (@nikosmoutsinas) on Mar 23, 2020 at 5:12am PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!