VIRAL

Ο Bono έγραψε τραγούδι για την Ιταλία και τον κορωνοϊό [βίντεο]

Ο διάσημος Ιρλανδός τραγουδιστής του συγκροτήματος U2, με αφορμή την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου (μια μεγάλη γιορτή για τους Ιρλανδούς) που φέτος λόγω κορωνοϊού δεν γιορτάστηκε με δημόσιες εκδηλώσεις, και αντλώντας έμπνευση από τις δραματικές ώρες που ζει η Ιταλία και το ψυχικό σθένος που δείχνουν οι Ιταλοί τραγουδώντας στα μπαλκόνια, έγραψε ένα νέο τραγούδι.

Το τραγούδι λέγεται «Let Your Love Be Known» και το μοιράστηκε μέσω Instagram, με ένα βίντεο όπου τον βλέπουμε να παίζει πιάνο και να τραγουδά τους ακόλουθους στίχους:

«Δεν μπορείτε να αγγίξετε, αλλά μπορείτε να τραγουδήσετε στις στέγες / να τραγουδήσετε με το τηλέφωνο / να τραγουδήσετε και να μου υποσχεθείτε ότι δεν θα σταματήσετε / τραγουδήστε και δεν θα είστε ποτέ μόνοι».


Στην ανάρτησή του, ο Bono αφιέρωσε το τραγούδι στους ακόλουθους: "Για τους Ιταλούς που μου το ενέπνευσαν και για τους Ιρλανδούς, Για οποιονδήποτε φέτος την Ημέρα του Αγίου Πατρικίου μένει σπίτι και ακόμα τραγουδά, για τους γιατρούς, τις νοσοκόμες και όσους για να μας φροντίζουν βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Για όλους εσάς τραγουδάμε".


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by U2 Official (@u2) on Mar 17, 2020 at 2:28pm PDT

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!