VIRAL

Το post ενός επιχειρηματία από τη Λαμία συγκινεί πολλούς

Καθώς όλοι στην Ελλάδα καλούνται να παραμείνουν αυτές τις μέρες στα σπίτια τους λόγω κορωνοϊου, ένας επιχειρηματίας εστίασης από τη Λαμία, έκανε μια ανάρτηση στο Facebook που συγκέντρωσε χιλιάδες likes και έκανε πολλούς να του πουν "μπράβο".

Επιδεικνύοντας αλληλεγγύη προς το συνάνθρωπο αυτές τις δύσκολες ώρες, ο Πάρης Σαμανίδης, που η οικογένειά του έχει εστιατόριο που κάνει και delivery στη Λαμία, έγραψε τα ακόλουθα :


«Διότι δεν έχουν όλοι την πολυτέλεια να χαλάσουν λεφτά παράλληλα σε σούπερ μάρκετ, σε περίθαλψη αλλά και να μην έχουν εισόδημα λόγω συνθηκών

και επειδή εγώ, η οικογένειά μου και το κατάστημά μας είναι από τους τυχερούς που δουλεύουν ακόμα, αλλά δεν ξεχνάμε ότι η ζωή είναι "δούνε και λαβείν" σε όλα τα στάδια της.

Θέλω να ενημερώσω τον κόσμο της Λαμίας ότι υπάρχουν μερίδες φαγητού να ταΐσετε τα παιδιά σας, τις οικογένειές σας ή κάποιον εκεί έξω που όντως δεν έχει ένα πιάτο φαγητό τέτοιες στιγμές στο σπίτι του. Στείλτε μου απλά ένα μήνυμα και να είστε σίγουροι ότι δεν θα ρωτήσω τον λόγο. Δεν υπάρχει λόγος πίσω από το να βοηθήσεις κάποιον ενώ είναι στο χέρι σου».

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!