VIRAL

Τρία διάσημα "φιλαράκια" έσμιξαν και πάλι και οι φαν τους τρελάθηκαν [εικόνα]

Έχουν περάσει 25 χρόνια από όταν είδαμε το πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς "Friends" και αυτά τα 5 φιλαράκια, αγαπήθηκαν τόσο πολύ, που ακόμα και σήμερα οι εκατομμύρια φαν της κωμικής σειράς - φαινόμενο εκλιπαρούν τα μέλη του καστ να επανασυνδεθούν και να γυρίσουν και νέα επεισόδια!

Ωστόσο όλα τα σενάρια που κατά καιρούς ακούγονταν για reunion των Friends τελικά έπεφταν στο κενό.


Όμως τώρα η Courteney Cox, η τηλεοπτική "Monica", πέτυχε να κάνει ένα μίνι Friends' reunion στο σπίτι της, αφού το περασμένο Σαββατοκύριακο το πέρασε παρέα με την Rachel και τον Joey, δηλαδή με την Jennifer  Aniston (που εδώ και δεκαετίες είναι η κολλητή φίλη της) και με τον γκριζαρισμένο πια Matt LeBlanc.


Η Courteney ανέβασε μια κοινή πόζα τους στο Instagram και έγραψε: "μια σπάνια βραδιά και τη λάτρεψα" και αμέσως έγινε χαμός. Η πόα συγκέντρωσε σε λίγες ώρες εκατομμύρια likes, καθώς οι φαν της σειράς Friends ξετρελάθηκαν που είδαν αυτά τα τρία φιλαράκια ξανά μαζί και άρχισαν και πάλι να παρακαλούν να δουν ένα remake της σειράς στο άμεσο μέλλον.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Courteney Cox (@courteneycoxofficial) on Oct 6, 2019 at 12:05am PDT


Μάλιστα το γεγονός πως πριν από λίγο καιρό, με αφορμή τα 55α γενέθλια της Courtneney Cox, η σταρ είχε ποστάρει και μια ανάλογη φωτογραφία με τις Aniston και Kudrow κάνει πολλούς να πιστεύουν πως αυτή τη φορά, όντως κάποιοι.... μαγειρεύουν ένα Friends' reunion

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!