VIRAL

Θρήνος στο ελληνικό μόντελινγκ για τη 17χρονη που έφυγε από τη ζωή

Μια θλιβερή ανάρτηση που έκανε στο Facebook, μια από τις πιο γνωστές ιδιοκτήτριες σχολής κια πρακτορείου μοντέλων στην Ελλάδα, σκόρπισε τη θλίψη σε όλους, αφού ανακοίνωσε το θάνατο μιας κοπέλας που ονειρεύονταν να κάνει μια καριέρα στο μόντελινγκ αλλά έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 17 ετών. 

Ο λόγος για το το μοντέλο Ιβέτ Ευδοκίμοβα, η οποία δούλευε στο πρακτορείο της Κρίστι Κρανά, και δυστυχώς έχασε τη ζωή της στα 17 της χρόνια μετά από άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

«Οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε συγκλονισμένοι. Έφυγε από την ζωή το μοντέλο μας Υβέτ μετά από 9 μήνες σκληρής μάχης με τον καρκίνο… Μόλις 17 χρόνων… Ήταν ένα καλόψυχο, πανέμορφο, ευγενικό πλάσμα, που πάντα έλεγε ευχαριστώ σε οτιδήποτε κάναμε για εκείνη. Θα έκανε μεγάλη καριέρα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Κουράγιο στην υπεροχή μανούλα της. Ήταν το μοναχοπαίδι της. Αύριο 4/7 στις 11:00 στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης θα είμαστε όλοι εκεί για να πούμε το τελευταίο αντίο στο κοριτσάκι μας. Θερμή παράκληση τα κορίτσια και αγόρια που ήταν μαζί της στη σχολή θα ήθελα να είναι μαζί μας αύριο. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Θα είναι πάντα στην καρδιά μας», έγραψε η Κρίστι Κρανά.

Όπως διαβάζουμε στο protothema.gr το 17χρονο μοντέλο έδινε την πιο σκληρή μάχη της ζωής της από τον περασμένο Οκτώβριο, όταν νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο Ελπίδα έχοντας διαγνωσθεί με λευχαιμία. 

Από τα 14 της χρόνια η Υβέτ είχε αποφασίσει να κατακτήσει τις διεθνείς και εγχώριες πασαρέλες. Η πόρτα του γραφείου της Κρίστι Κρανά άνοιξε διάπλατα στο πέρασμά της με την υπόσχεση πως ένα λαμπρό μέλλον στο μόντελινγκ ήταν εκεί και την περίμενε. 

Η μοίρα όμως είχε γράψει το δικό της σενάριο για τη 17χρονη κοπέλα, η οποία δεν κατάφερε ούτε το σχολείο της να τελειώσει. Άνθρωποι που τη γνώρισαν σε αυτή τη σύντομη διαδρομή της ζωής της μίλησαν στο protothema.gr και εξήραν το χαρακτήρα και την προσωπικότητά της. 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!