VIRAL

H Chrissy αποκάλυψε ακριβώς πόσα κιλά έχει πάρει και οι γυναίκες την αποθέωσαν

To διάσημο μοντέλο και τηλεπαρουσιάστρια, έχει αποκτήσει δύο παιδιά με τον σύζυγό της και πολυβραβευμένο μουσικό John Legend και τους τελευταίους μήνες, βαρέθηκε να διαβάζει πικρόχολα σχόλια για τα κιλά της και αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά για το βάρος της μέσω twitter.

H αλήθεια είναι πως η 33χρονη σταρ σίγουρα έχει κάποια παραπανίσια κιλά μετά και τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, αλλά όταν είδε σχόλια στα social media που την κριτικάρουν γιατί τρώει πολύ, η Chrissy (που άλλωστε το έχει αποδείξει πως δεν διστάζει να αντιμετωπίσει τα πάντα και με την ειλικρίνειά της έχει γίνει πολύ δημοφιλής στα social media) έδωσε μια αποστομωτική απάντηση.


Η ίδια λοιπόν, μέσω twitter, απάντησε στην... ερώτηση "πως γίνεται να τρώει έτσι" αποκαλύπτοντας πως μετά τη γέννηση του γιου της Miles, έχει πάρει 9 κιλά που δεν μπορεί να τα χάσει.
"Βασικά είμαι 9 κιλά πιο βαριά από ότι ήμουν πριν τον Μiles. Είναι πλέον 10 μηνών, δεν έχασα ποτέ τα τελευταία κιλά, απλώς γιατί λατρεύω υπερβολικά το φαγητό. Απλώς συμβιβάζομαι με το νέο μου φυσιολογικό βάρος, καθώς είχα έναν συγκεκριμένο αριθμό κιλών για μεγάλο χρονικό διάστημα!", έγραψε στο twitter.


Και δεν έμεινε εκεί, αλλά σχολίασε πως το μικρότερο βάρος που είχε ποτέ, δεν ήταν όταν εργάζονταν ως top model, αλλά όταν γέννησε την κόρη της Luna, επειδή είχε πάθει επιλόχειο κατάθλιψη!
Και φυσικά οι γυναίκες εξαίρουν την Chrissy, που είναι μια από τις λίγες celebrities που όχι μόνο τολμούν να μιλήσουν ανοιχτά για το βάρος τους, αλλά τολμούν να θίξουν και ευαίσθητα ζητήματα όπως η επιλόχειος κατάθλιψη και το body shaming στα social media και ειδικά στις μητέρες.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!