VIRAL

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε η Bar Refaeli με τη νέα της καμπάνια [βίντεο]

Η ξανθιά καλλονή από το Ισραήλ Bar Refaeli, που είναι ένα από τα διασημότερα μοντέλα στον κόσμο, πρόσφατα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με τη διαφήμιση που γύρισε για λογαριασμό της εταιρείας ένδυσης Hoodies.

H 33χρονη Bar είναι μέτοχος στην εν λόγω εταιρεία και φυσικά η ίδια πρωταγωνιστεί και στο διαφημιστικό σποτ που δημιουργήθηκε για να παρουσιάσει τη νέα κολεξιόν της Hoodies.


Το σποτ ανέβηκε στα social media πριν από δύο μέρες και πλέον έχει διαγραφεί τόσο από τα προφίλ της εταιρείας Hoodies όσο και από τα προφίλ της Bar Refaeli, αφού προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με χιλιάδες να κατηγορούν το διάσημο μοντέλο από το Ισραήλ για Ισλαμοφοβία. Το σποτ όμως προβλήθηκε κανονικά στην τηλεόραση.


Το επίμαχο σποτ δείχνει το διάσημο μοντέλο να φορά μπούργκα (την χαρακτηριστική μαντήλα των μουσουλμάνων) και ξεκινά με την ερώτηση "Είναι εδώ το Ιράν;", ενώ λίγο μετά το σποτ δείχνει  την Bar να αφαιρεί την μπούργκα και να χορεύει φορώντας ρούχα της νέας κολεξιόν με το σλόγκαν "Η ελευθερία είναι κάτι βασικό
 


 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!