VIRAL

H Meghan Markle απλά έκλεισε μια πόρτα και προκάλεσε χαμό [βίντεο]

Όποιος νομίζει πως η Meghan-mania έχει ξεθυμάνει αρκεί να δει τι γίνεται από σχόλια στα social media με αφορμή μια απλή κίνηση που έκανε η Δούκισσα του Σάσεξ και θα καταλάβει πως οι φαν της απλά παραληρούν με το παραμικρό που κάνει το νέο τους ίνδαλμα!

Πρόσφατα η Δούκισσα του Σάσεξ έκανε την πρώτη σόλο επίσημη εμφάνιση της ως μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας και βρέθηκε στα εγκαίνια της έκθεσης Oceania στη Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου.


Και φυσικά σχολιάστηκαν τα πάντα πάνω της: από τις επιλογές της σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ μέχρι το νέο της hair style. Όμως αυτό που προκάλεσε... παροξυσμό στους φαν της ήταν το γεγονός πως η Meghan με το που έφτασε στη Βασιλική Ακαδημία, μόλις βγήκε από το αυτοκίνητο που την μετέφερε στο σημείο έκανε μια κίνηση με το χέρι της και έκλεισε μόνη της την πόρτα!

Και όμως αυτή η απλή κίνηση, που όμως δεν την κάνουν οι γαλαζοαίματοι (σχεδόν πάντα κάποιος τους ανοίγει και τους κλείνει την πόρτα) έκανε χιλιάδες να εκθειάζουν την Meghan για το πόσο... ταπεινή είναι και κ'άποιους λίγους να την κράζουν ως την "Αμερικάνα" που διαρκώς αψηφά το βασιλικό Πρωτόκολλο.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!