GOSSIP

Η πρώτη σόλο επίσημη εμφάνιση της Meghan ήταν πολύ συντηρητική [εικόνες]

H Meghan Markle έκανε χθες την πρώτη της σόλο εμφάνιση ως Δούκισσα του Σάσεξ και μέλος της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας και για την περίσταση η πρώην ηθοποιός διάλεξε να φορέσει κάτι πολύ συντηρητικό.

Η Meghan για πρώτη φορά μετά το γάμο της, βρέθηκε σε επίσημο event χωρίς να συνοδεύεται από τον πρίγκιπα Harry ή κάποιο άλλο μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.


H Δούκισσα του Σάσεξ βρέθηκε χθες βράδυ στα εγκαίνια της έκθεσης Oceania στην Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου και φόρεσε ένα μακρύ μαύρο φόρεμα, με βελούδο στο μπούστο, διαφάνεια στα μανίκια και σκίσιμο μπροστά στα πόδια.


Πρόκειται για μια ακόμη δημιουργία του Οίκου Givenchy, έναν οίκο μόδας που η Meghan δείχνει να εμπιστεύεται σε κάθε σημαντική εμφάνισή της (από το γάμο της μέχρι την πρώτη της εμφάνιση πλάι στη βασίλισσα).


Και φυσικά δεν έλειψαν οι συγκρίσεις με την πρώτη επίσημη σόλο εμφάνιση της Kate Middleton πριν από χρόνια.


Συγκεκριμένα το 2011, τρεις μήνες μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα William η Δούκισσα του Κέιμπριτζ είχε διοργανώσει έναν φιλανθρωπικό χορό στο Clarence House και η ίδια ήταν η οικοδέσποινα και είχε εντυπωσιάσει τους πάντες με τη βραδινή αέρινη τουαλέτα της με τα ασημί στοιχεία.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!