VIRAL

Διάσημο plus size μοντέλο απαντά με μια τούρτα και ένα βίντεο σε όσους την κράζουν

Στο τεύχος Οκτωβρίου της βρετανικής έκδοσης του γνωστού γυναικείου περιοδικού Cosmopolitan ποζάρει ένα από τα πιο διάσημα plus size μοντέλα στον κόσμο, η 33χρονη Tess Holliday.

Kαι με το που κυκλοφόρησε το εξώφυλλο με τον προκλητικό τίτλο "Ένα σούπερμοντελ βρυχάται - Η Tess Holliday λέει στους haters να της φιλήσουν τον κώ@@!" αμέσως έγινε χαμός και η Tess βρέθηκε να δέχεται βροχή από αρνητικά σχόλια.


Οι περισσότεροι σχολίαζαν πως μια ένα εξώφυλλο με μια τόσο υπέρβαρη γυναίκα - μοντέλο προάγει τα ίδια ανθυγιεινά πρότυπα για τα κορίτσια με τα εξώφυλλα με ανορεξικά και καχεκτικά μοντέλα. Και σε αυτούς η Tess απάντησε "Το μήνυμά μου δεν είναι ελάτε να γίνουμε όλοι χοντροί… Το μήνυμά μου είναι ας αγαπήσουμε όλοι τον εαυτό μας" αφού στη συνέντευξη που συνοδεύει το εξώφυλλο η Tess μίλησε για το πως έδωσε μάχη με την κατάθλιψη λόγω των κιλών της και πως τελικά κατάφερε να αγαπήσει το σώμα της και να το αποδεχτεί με τις ατέλειές του.


Όμως τα σχόλια δεν σταμάτησαν και τελικά η Tess ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο που τη δείχνει να καταβροχθίζει μια τούρτα που έχει πάνω της το επίμαχο εξώφυλλο του Cosmopolitan


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!