MARKET NEWS

MAN BLUE EDT: Το δυναμικό νέο άρωμα της ανδρικής συλλογής του Jimmy Choo!

Jimmy Choo Man BLUE: αυτό το δυναμικό νέο άρωμα της ανδρικής συλλογής του Jimmy Choo είναι ένα παιχνίδι με τις αντιθέσεις, όπως ο ίδιος ο πολυμορφικός άντρας Jimmy Choo, μια ενστικτώδης ξυλώδης αρωματική δερμάτινη ευωδιά.

Ο άντρας Jimmy Choo αναζωογονείται από τη ζωή, χαλαρός και με αυτοπεποίθηση, αριστοκρατικός αλλά με μια casual, τραχιά εμφάνιση. Δεν διστάζει να συνδυάσει τα cool λευκά πάνινα παπούτσια του με το κοστούμι του,καθώς πατινάρει για τη δουλειά τουανάμεσα στο σύγχρονο αστικό τοπίο. Έχει μια αβίαστη κομψότητα, άνετος με το περιβάλλον και τον κόσμο στον οποίο ζει, αγκαλιάζοντας την ελευθερία και την κάθε ευκαιρία.

Η ΙΣΤΟΡΙΑ

Ο Jimmy Choo ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο με το Jimmy Choo Man Blue, εκφράζοντας μια σύγχρονη πτυχή που ταιριάζει με τον σημερινό τρόπο ζωής. Τα εμπόδια μεταξύ της φθοράς που προκαλεί η δουλειά και ο δρόμος έχουν διαγραφεί. Οτιδήποτε ταιριάζει στον σίγουρο αλλά και τον απλό άντρα του σήμερα. Το σκούρο μπλε κοστούμι του είναι απλό και κομψό,ακόμα και όταν συνδυάζεται με ένα απλό μπλουζάκι, τα λευκά πάνινα παπούτσια του, το τέλειο αξεσουάρ του όπου κι αν πηγαίνει. Χωρίς καμιά προσπάθεια, αποπνέει μια χαλαρή αυτοπεποίθηση και μια μαγνητική έλξη που είναι εμφανής στο άρωμα που φοράει, αρωματικά φρέσκο ​​στην επιφάνεια, αλλά αποφασιστικά αρρενωπό, με κρυμμένα γήινα βάθη.

 

Η ΕΜΠΝΕΥΣΗ

Καθώς ο Jimmy Choo Man φεύγει από το σπίτι του, πηδάει στο skateboard του και επιταχύνει κατά μήκος του πεζοδρομίου, το αεράκι κινεί τα μαλλιά του, και ο  ήχος της ροκ μουσικής ακούγεται στα αυτιά του. Είναι ένας σύγχρονος αισθησιασμός σύμφωνα με τον πολυάσχολο τρόπο της ζωής του, αγαπά τα καλά πράγματα στη ζωή και υπερβαίνει τους κώδικες - οι κανόνες γίνονται για να σπάζουν για να ζήσει τη ζωή που τολμάει.

ΤΟ ΑΡΩΜΑ

Το ξυλώδες αρωματικό δερμάτινο άρωμα σχεδιάστηκε για τον Jimmy Choo από την Nathalie Lorson, την διάσημη master της αρωματοποιίας. Στην κορυφή, το αρωματικό αποτύπωμα του φασκόμηλου φέρνει την ισορροπία ανάμεσα στην φρεσκάδακαι την εκλεπτυσμένη υφή. Η τονωτική διαφάνεια του περγαμόντου φέρνει μια ανάσα καθαρού αέρα και έρχεται σε αντίθεση με την πικάντικη ζεστασιά του μαύρου πιπεριού. Η έντονη υφή του δέρματος αποκαλύπτεται στην καρδιά του αρώματος, προσθέτοντας μια ακραία αρρενωπή πτυχή, που ενισχύεται από την κομψότητα του γκρίζου κεχριμπαριού και τις φυτικές ξυλώδεις πτυχές του κυπαρισσιού. Ο κρεμώδης αισθησιασμός του σανδαλόξυλου προσφέρει μια ξεχωριστή και εθιστική ξηρότητα, που υποστηρίζεται από την μαγνητική βανίλια και εκλεπτυσμένο vetiver.

«Έχω συνθέσει αυτό το σύνολο υφών γύρω από τρία στοιχεία που επηρεάζουν: την αρωματική και βελούδινη υφή των φύλλων φασκόμηλου, την ακατέργαστη υφή του δέρματος και την απαλή υφή του σανταλόξυλου για να δημιουργήσω έναν αρρενωπό και σύγχρονο εθισμό», εξηγεί η Nathalie Lorson.

Βασικά συστατικά

  • Νότες της Κορυφής: Clary Sage Essence, μαύρο πιπέρι, περγαμόντο
  • Νότες της Καρδιάς: Δέρμα, CypressEssence, γκρίζοamber
  • Νότες της βάσης: σανδαλόξυλο, βανίλια, αιθέρια έλαια Vetiver

TO ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΑΙ Η ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Το μινιμαλιστικό μπουκάλι, υπογραφή του Jimmy Choo Man περιβάλλεται από μια απόχρωση σκούρου μπλε που μαγνητίζει, συμβολική για το δυναμισμό του Jimmy Choo Man, με εξελιγμένες αποχρωματισμένες λακαρισμένες και φωτεινές μεταλλικές λεπτομέρειες. Το λογότυπο είναι σφραγισμένο πάνω στη φιάλη σε μια ασημένια απόχρωση που του δίνει μια κομψή υπογραφή. Μια άλλη από τις υπογραφές της μάρκας, το δέρμα κροκόδειλου, δουλεύει ως επιφανειακό εφέ στο μαλακό καπάκι από καουτσούκ σε μπλε του μεσονυχτίου, για μια σύγχρονη αλλά σπορ ερμηνεία.

Το εικονικό κουτί με το κροκοδειλέ τύπωμα τουJimmy Choo Man είναι διακοσμημένο με μια εκπληκτική μπλε απόχρωση, ενισχυμένο με αισθησιακό και κομψό soft-touch εφέ. Η ασημένια ετικέτα του παίζει με το φως, σε αντίθεση με το ματ φόντο και δίνει μια πραγματικά ακαταμάχητη υπογραφή.

 

Η διαφημιστική καμπάνια

Η διαφημιστική καμπάνια για τοJimmy Choo Man Blue, έχει φωτογραφηθεί σε ένα ηλιόλουστο σκηνικό με τον MarlonTeixeira, το πρόσωπο των ανδρικών αρωμάτων του brand, να κάνει τον περίπατο του με το skateboard του ανάμεσα στα φοινικόδεντρα.  Πολύ εξελιγμένος αλλά τραχύς, είναι ο άντρας των αντιθέσεων, ένας δροσερός αλλά ελκυστικός αστικός νομάδας.

Στις έντυπες εικόνες της διαφημιστικής καμπάνιας, οTeixeira βλέπει στην κάμερα, σε μια εικόνα γεμάτη κίνηση, το απλό μπλε σακάκι του συνδυάζεται με ένα λευκό μπλουζάκι, κομψό παντελόνι και αθλητικά πάνινα sneakers, εν κινήσει και έτοιμος για δράση. Στο βίντεο για την διαφημιστικήεκστρατεία, που συνοδεύεταιμε μια υπόκρουση ροκ μουσικής, ο MarlonTeixeira εμφανίζεται σε ένα πάρκο για πατίνια και ταξιδεύει στους δρόμους, αναδεικνύοντας τον απόλυτα ανεξάρτητο, και με ελεύθερο πνεύμα άντρα της εποχής μας.

Διαθέσιμο σε συσκευασίες των 30, 50 και 100ml

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!